NHG Evenementen nieuws

Logo_rss_entry-124883

Wouter Verkerk bundelt columns in 'Mijn collega komt zo bij u'


De trilogie van Wouter Verkerk is compleet met het boek ‘Mijn collega komt zo bij u…’, Het boek is het derde deel van een trilogie waarvan de eerder verschenen boeken ‘Dit is mijn wijk niet!’ en ‘Is alles naar Wens?’ de eerste twee delen vormen. 

Logo_rss_entry-124875

Nederland blijft populair onder toeristen: aantal Aziaten en Duitsers stijgt


Nederland blijft onverminderd populair onder toeristen. Het aantal bezoekers van over de grens steeg in de eerste acht maanden van het jaar met ruim 13 procent tot 12,4 miljoen, blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek publiceerde. 

Logo_rss_entry-124867

Top 2000 Live Café op Malieveld


DEN HAAG - Radiopresentatoren Mark Stakenburg en Kasper Kooij presenteren aan het eind van dit jaar een show en een popquiz onder de noemer Top 2000 Live Café op het Malieveld in Den Haag. Daarvoor wordt de foyer van de circustent van het Groot Kerstcircus speciaal omgebouwd, meldt AD Haagsche Courant.

Logo_rss_entry-124754

Rocklegende King Crimson naar Nederland


AMSTERDAM - De legendarische Britse rockformatie King Crimson komt voor een concert naar Nederland. De band rond gitarist Robert Fripp treedt op 13 juli volgend jaar op in het Concertgebouw in Amsterdam, meldt organisator Mojo.

Logo_rss_entry-124756

Kensington volgt rode draad in Ziggo Dome


AMSTERDAM - Kensington brengt een rode draad aan in de concertreeks in de Ziggo Dome, die de band vanaf woensdag vijf avonden achtereen vult. Met één thema onderscheidt de concertreeks zich van voorgaande twee jaren, zegt gitarist Casper Starreveld.

Logo_khn_terras

CBS-rapport 2016 over KHN


Het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) heeft voor KHN een jaarrapport 2016 gemaakt over de omzet en baankenmerken van onze leden. Dit rapport is vandaag gepubliceerd op de site van het CBS.

Logo_rss_entry-124535

Bloemen en Raymann maken Alzheimer-show


AMSTERDAM - Karin Bloemen, Tineke Schouten en Jörgen Raymann zijn de eerste drie namen van bekende Nederlanders die tijdens de theatervoorstelling All Mixed up the Challenge in AFAS Live geld gaan ophalen voor Alzheimer Nederland.

Logo_rss_entry-124577

Lil' Kleine en Nothing But Thieves op Paaspop


SCHIJNDEL - Lil’ Kleine en de Britse rockband Nothing But Thieves zijn de blikvangers van Paaspop. Het festival wordt van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april in Schijndel wordt gehouden. De organisatie heeft de eerste 35 namen van de 200 acts die optreden bekendgemaakt.

Logo_rss_entry-124464

Xander en Leona bij Kerstfeest op de Dam


AMSTERDAM - Xander de Buisonjé, Leona Philippo, Dwight Dissels en Do zijn de artiesten die dit jaar meewerken aan Kerstfeest op de Dam. Presentator Bert van Leeuwen is de 'kerststalmeester' van dienst en praat het tv-evenement aan elkaar, zo heeft de EO maandag bekendgemaakt.

Logo_rss_entry-124072

Nick Cave eerste naam op Rock Werchter


WERCHTER - Nick Cave and The Bad Seeds is als eerste naam aangekondigd voor de volgende editie van Rock Werchter. Op de slotdag is de Australische band een van de afsluiters, zo meldt de festivalorganisatie.

Logo_rss_entry-123952

The Passion naar Amsterdam Zuidoost


AMSTERDAM (ANP) - De achtste editie van het tv-spektakel The Passion, over de laatste dagen van Jezus, vindt volgend jaar plaats in de Amsterdamse Bijlmer. Het stadsdeel is 29 maart decor van het live uitgezonden passiespel, maakten de EO en KRO-NCRV donderdag bekend.

Normal_rss_entry-123543

Lucas & Steve weer aanwezig op Jingleball


HILVERSUM - Dj-duo Lucas & Steve is dit jaar opnieuw van de partij bij 538Jingleball, het jaarlijks terugkerende dance-evenement in de Ziggo Dome. Eerder werd de komst van Afrojack al aangekondigd.

Normal_rss_entry-123320

Ongewenst gedrag raakt 1 op de 6 werknemers


DEN HAAG (ANP) - Een op de zes werknemers in Nederland had vorig jaar te maken met ongewenst gedrag door leidinggevenden of collega's. Zelfs bijna een kwart ervoer dit gedrag, zoals pesten, (seksuele) intimidatie, geweld en discriminatie, door klanten, patiënten, leerlingen of andere externen. Dat blijkt uit een maandag verschenen een enquête va...

Normal_rss_entry-122907

Domien en twee debutanten in Glazen Huis


APELDOORN - 3FM-dj Domien Verschuuren (29) neemt zijn intrek in het Glazen Huis op het Marktplein in Apeldoorn voor de actie Serious Request. Dat is bekendgemaakt op 3FM tijdens het housewarming-feest in Apeldoorn. Het is de vierde keer dat Verschuuren, die op de publieke popzender het ochtendprogramma maakt, het Glazen Huis in gaat.

Normal_rss_entry-122884

Waylon gaat voor winst op Songfestival


HILVERSUM - Waylon gaat maar met één doel naar het Eurovisiesongfestival: de winst. Als dat volgend jaar niet direct lukt, gaat hij net zo graag nog een aantal keer.

Normal_rss_entry-122814

Veel speculatie rond deelname Songfestival


HILVERSUM (ANP) - Officieel is er nog niets bekend over de Nederlandse deelname aan het Eurovisiesongfestival in 2018. Maar de naam Waylon zingt al uren rond nadat AVROTROS donderdagochtend een YouTube-filmpje publiceerde onder de naam Guess Who...

NHG Faillisement in de horeca

Faillisement in de horeca


NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht