NHG Evenementen nieuws

Logo_rss_entry-116027

Tienduizend extra kaarten voor Amstel Live


ZOETERWOUDE (ANP) - Er gaan volgende week tienduizend extra kaarten in de verkoop van De Vrienden van Amstel LIVE! Door een aangepaste decorindeling zijn er meer plaatsen vrijgekomen voor de jubileumeditie van het jaarlijkse evenement in Ahoy in Rotterdam.

Logo_rss_entry-116028

Ook Douwe Bob op Night of the Proms


DELFT - Douwe Bob is toegevoegd aan de line-up van Night of the Proms. Dat maakte Mojo bekend. De kaartverkoop voor het concert op zaterdag 18 november is reeds gestart.

Logo_rss_entry-115836

André Rieu walst ook in 2018 op Vrijthof


MAASTRICHT - André Rieu speelt ook volgende zomer weer in Maastricht. Op 6, 7 en 8 juli staat de violist met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof voor de veertiende editie van zijn populaire concertreeks.

Logo_rss_entry-115659

Eerste namen Eurosonic bekend


GRONINGEN - Eurosonic Noorderslag heeft de eerste 31 namen van de line-up van de komende editie bekendgemaakt. Het gaat om 31 aanstormende acts uit heel Europa.

Logo_rss_entry-115644

Editors in maart terug in Nederland


AMSTERDAM - De Britse indierockband Editors geeft op 27 maart een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat heeft organisator Mojo dinsdag bekendgemaakt.

Logo_rss_entry-115553

'Verhoging btw-tarief desastreus voor horeca'


Koninklijke Horeca Nederland -KHN- vindt het onacceptabel dat er plannen zijn om het lage btw-tarief te verhogen, zonder dat daarbij rekening wordt gehouden met de negatieve gevolgen voor horecaondernemers. ‘Het lijkt een kleine stap, maar de impact is groot. Want horecaondernemers werken met kleine marges.’ 

Logo_rss_entry-115482

The Killers terug naar Ziggo Dome


AMSTERDAM - The Killers komen volgend jaar weer naar Nederland. De Amerikaanse band geeft op 28 februari een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam, meldt organisator Mojo.

Logo_rss_entry-115495

Lady Gaga zet streep door Europese tournee


AMSTERDAM (ANP) - Lady Gaga heeft het Europese deel van haar wereldtournee afgezegd. Haar concert in de Ziggo Dome in Amsterdam op 3 oktober gaat daardoor niet door. Dat heeft concertorganisator Mojo bekendgemaakt.

Logo_rss_entry-115251

Utrecht telt af naar Nederlands Film Festival


UTRECHT (ANP) - Het Nederlands Film Festival kondigt zich aan, nu op de Neude in Utrecht een Gouden Kalf staat te glimmen. Het 4 meter hoge kalf is het icoon van het festival.

Logo_rss_entry-114882

Korenmarkt Arnhem: ondernemers gezocht voor pand Korenbeurs


Het Focus Filmtheater vertrekt in het voorjaar van 2018  uit het pand De Korenbeurs op uitgaansplein de Korenmarkt in Arnhem. De gemeente zoekt nieuwe horecaondernemers met een goed plan voor het opvallende pand op de Korenmarkt. 

Logo_rss_entry-114871

ACM akkoord met overnamedeal Sligro en Heineken


De Autoriteit Consument & Markt is akkoord met de overname door Sligro van de groothandelsactiviteiten van Heineken. Dat laten de partijen middels een persbericht weten. Met de deail zal Sligro het verwerken, opslaan en leveren van bier- en ciderbestellingen door de horeca voor de brouwer gaat uitvoeren 

Logo_rss_entry-114878

Vaste collectie Stedelijk heropent in december


AMSTERDAM (ANP) - De vaste collectie van het Stedelijk Museum in Amsterdam is vanaf 16 december weer te zien. Onder de naam 'Stedelijk Base' worden 750 iconische werken tentoongesteld in de nieuwbouw van het museum, ook bekend als de 'badkuip', en de enorme kelder daaronder. Dat heeft het museum bekendgemaakt.

Logo_rss_entry-114562

Mysteryland geeft bezoekers 'personal movie'


HAARLEMMERMEER - Mysteryland heeft de bezoekers van het festival het afgelopen weekeinde verrast met een persoonlijke ‘aftermovie’.

Logo_rss_entry-114232

Weer zorgt voor ophef rond concert Anouk


DEN HAAG (ANP) - Het slechte weer zorgt voor veel ophef rond het concert van Anouk. De Haagse zangeres treedt vrijdagavond op het strand in Scheveningen op, maar door de regen en de slechte voorspellingen worden de kaartjes massaal aangeboden op de website TicketSwap. Sommigen willen hun kaarten zelfs voor 5 euro verkopen, terwijl voor een toega...

Logo_rss_entry-114206

Sean Paul in november naar Amsterdam


DELFT - Sean Paul staat op 13 november op het podium van het AFAS Live in Amsterdam. Dat maakte concertorganisator MOJO vrijdagochtend bekend.

Logo_rss_entry-114212

Lil’ Kleine voegt concertdata toe aan tournee


AMSTERDAM - Lil’ Kleine breidt zijn tournee Alleen uit. De rapper geeft minstens twee extra concerten in Amsterdam en Antwerpen.

NHG Faillisement in de horeca

Faillisement in de horeca


NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht