NHG Evenementen nieuws

Logo_rss_entry-136784

Seth Meyers voor jubileumshow naar Amsterdam


AMSTERDAM - Seth Meyers komt naar Amsterdam voor twee shows in Carré. De Amerikaanse komiek en talkshowhost treedt 14 juli op ter ere van het 25-jarige jubileum van Boom Chicago.

Logo_rss_entry-136754

3FM haalt Editors naar Nederland


HILVERSUM - De Britse band Editors treedt op donderdag 8 maart op in het Nationaal Museum in Soesterberg. Het is het eerste optreden onder de noemer 3FM Exclusive, een nieuw concept van 3FM om artiesten te laten optreden op bijzondere locaties.

Logo_rss_entry-136773

Don Diablo toert door Europa voor KWF


AMSTERDAM - Don Diablo slaat voor zijn Europese tournee, die hij op 7 maart begint in Stockholm, de handen ineen met KWF Kankerbestrijding. De opbrengsten van de tour doneert de Nederlandse producer en dj aan het KWF. Tickets voor A Better Future Tour kosten 10 euro.

Logo_rss_entry-136585

China speelt op zeker in Jaar van de Hond


PEKING (ANP) - China viert vrijdag nieuwjaarsdag, waarmee het Jaar van de Hond begint. Volgens de Chinese overlevering is dat jaar er een om op zeker te spelen en geen nieuwe avonturen aan te gaan.

Logo_rss_entry-136419

ROC Midden Nederland zet zich in voor terugdringen horeca-vacatures


Horecastudenten en -bedrijven hebben elkaar op dinsdag 13 februari ontmoet tijdens speeddates van het Facility, Horeca & Travel-college in Nieuwegein. ROC Midden Nederland en het bedrijfsleven sloegen de handen ineen om het aantal openstaande mbo-vacatures terug te dringen. 

Logo_rss_entry-136433

Eerste alcoholvrije speciaalbier Brand: Weizen 0.0


Brand introduceert met haar Weizen 0.0, het eerste alcoholvrije speciaalbier van van het merk. Met de Weizen 0.0 speelt de brouwer in op de trend van alcoholvrije bieren. ‘Het beste van twee werelden.’ 

Logo_rss_entry-136432

Concert Rob de Nijs in Oude Luxor afgelast


ROTTERDAM - Het jubileumconcert dat Rob de Nijs woensdagavond zou geven in het Oude Luxor Theater in Rotterdam gaat niet door, laat het theater weten. Zijn vrouw is plotseling opgenomen in het ziekenhuis.

Logo_rss_entry-136399

Extra Ahoy-show voor BLØF


AMSTERDAM - BLØF treedt aan het eind van het jaar niet één, maar twee keer op in Ahoy. Dat maakte het managementbureau van de band woensdag bekend. De kaartverkoop voor de show op 15 december ging zo snel, dat besloten is om een extra show toe te voegen. De Zeeuwse groep is ook op 14 december te zien in Rotterdam.

Logo_rss_entry-136400

Camila Cabello met eigen show naar Nederland


AMSTERDAM - Camila Cabello komt voor het eerst naar Nederland met een solo-optreden. De Cubaans-Amerikaanse zangeres en songwriter staat op woensdag 13 juni op het podium in AFAS Live in Amsterdam, maakte concertorganisator Mojo woensdag bekend. Het optreden maakt onderdeel uit van de Never Be The Same Tour.

Logo_rss_entry-136182

Rookruimtes in horeca niet meer toegestaan


DEN HAAG (ANP) - Speciale rookruimtes in horeca-gelegenheden vallen niet langer buiten het algehele rookverbod. Het gerechtshof in Den Haag heeft dinsdag bepaald dat de uitzondering voor rookruimtes in horeca-inrichtingen ongeldig is.

Logo_rss_entry-136168

Maan en Noa Wildschut op 5 mei-concert


AMSTERDAM - Maan, Willemijn Verkaik, CB Milton, bariton Bastiaan Everink en de zestienjarige topvioliste Noa Wildschut treden op tijdens het jaarlijkse 5 mei-concert op de Amstel in Amsterdam. Hiermee sluiten ze samen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest, dat dit jaar zijn honderdjarig bestaan viert, onder leiding van gastdirigent Antony Her...

Logo_rss_entry-136024

Tickets concerten Justin Timberlake gewild


ARNHEM - Het concert dat Justin Timberlake deze zomer geeft in de Ziggo Dome in Amsterdam was maandag snel uitverkocht. Voor het optreden in de GelreDome in Arnhem zijn nog wel kaarten beschikbaar.

Logo_rss_entry-136000

Januari: relatief meeste faillissementen horeca


Het aantal failliet verklaarde bedrijven is opnieuw gestegen. In januari zijn er vijf bedrijven meer failliet verklaard dan een maand eerder, aldus het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Relatief waren de meeste faillissementen in de horeca. 

Logo_rss_entry-135996

Demi Lovato met eigen show naar Nederland


AMSTERDAM - Demi Lovato komt voor het eerst naar Nederland met een eigen show. De Amerikaanse popster treedt op 18 juni op in AFAS Live in Amsterdam, zo heeft concertorganisator Mojo maandag bekendgemaakt. De kaartverkoop begint vrijdag.

Logo_rss_entry-135995

Nog een concert van Paul Simon in Ziggo Dome


AMSTERDAM - De Amerikaanse zanger Paul Simon geeft een extra concert in de Ziggo Dome in Amsterdam, op zondag 8 juli, meldt concertorganisator Mojo. Vorige week maakte de zanger al bekend dat hij op 7 juli in Amsterdam optreedt met zijn Farewell Tour. Dat concert was in korte tijd uitverkocht. De kaartverkoop voor het extra concert begint woensd...

Logo_rss_entry-135662

Concert Paul Simon zo goed als uitverkocht


AMSTERDAM - Het afscheidsconcert dat Paul Simon op 7 juli geeft in de Ziggo Dome in Amsterdam is zo goed als uitverkocht. Dit heeft een woordvoerder van Mojo Concerts laten weten. Voor het concert waren vrijdagmiddag nog slechts enkele tickets verkrijgbaar van niet afgemaakte reserveringen.

NHG Faillisement in de horeca

Faillisement in de horeca


NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht