NHG Evenementen nieuws

Logo_rss_entry-144248

Nicky Romero naar Daydream Festival


EINDHOVEN - Nicky Romero, Showtek, KSHMR, Sam Feldt Live en Masquerade presented by Claptone zijn op 14 juli de headliners op de eerste Nederlandse editie van het Daydream Festival in Aquabest bij Eindhoven. De organisatoren Par-T en First Vision maakten de line-up dinsdag bekend.

Normal_rss_entry-143267

Alliance Gastronomique komt met vervolg op Next Generation diner


De Alliance Gastronomique komt met een vervolg op het Next Generation diner. Dit is een diner waarin meerdere souschefs van aangesloten restaurants één keuken voor een avond overnemen. Tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre van Dick Middelweerd is de locatie voor het tweede Next Generation diner.

Normal_rss_entry-143191

Opening attractieseizoen: 'prettig druk'


BIDDINGHUIZEN (ANP) - Het weer zat een beetje tegen maar over het algemeen was het afgelopen weekend 'prettig druk' in de attractieparken, dierentuinen en andere toeristische uitspanningen. "Een hele mooie start van het seizoen", vindt dan ook de Club van Elf, de belangenvereniging van de grootste attractieparken.

Normal_rss_entry-143208

Keukenhof kreeg 80.000 bezoekers met Pasen


Ondanks het wat tegenvallende weer was het in de Keukenhof druk met Pasen. Zo'n 80.000 bezoekers namen een kijkje in het park waar na de lange koude periode vooral vroege bloeiers als krokussen, tulpen en ook wat narcissen te zien zijn.

Logo_rss_entry-142918

Gerard Joling en Nielson op 538Koningsdag


BREDA - Over een maandje is het Koningsdag en dan zijn Gerard Joling en Nielson te zien op 538Koningsdag. Dat maakte de radiozender vrijdag bekend. Het zijn niet de enige namen die zijn toegevoegd aan de line-up. Ook onder meer Sigala, Jax Jones, Handsome Poets en Frans Duijts zullen het podium betreden.

Logo_rss_entry-142873

Paaspop opent festivalseizoen 2018


SCHIJNDEL (ANP) - Het festivalseizoen barst weer los, om te beginnen met Paaspop in het Brabantse Schijndel. Vrijdag tot en met zondag staan 243 artiesten op de verschillende podia en terreinen.

Logo_rss_entry-142761

Zwarte Cross voor eerst volledig uitverkocht


LICHTENVOORDE - Het festival Zwarte Cross, dat half juli plaatsvindt in de Achterhoek, is voor het eerst in de geschiedenis op voorhand volledig uitverkocht. Dat heeft de organisatie donderdag gemeld. Het muziekfeest vindt voor de 22e keer plaats.

Logo_rss_entry-142713

A Balladeer geeft concert op VOC-schip


LELYSTAD - Zanger Marinus de Goederen gaat komend najaar een concert geven op het VOC-schip Batavia. Het bijzondere optreden in de kajuit van het schip dat in Lelystad ligt, vindt plaats op 28 september. Het concert maakt deel uit van een reeks op deze locatie die wordt georganiseerd door poppodium Underground in Lelystad.

Logo_rss_entry-142569

Danny Vera maakt line-up Parkpop compleet


DEN HAAG (ANP) - Danny Vera maakt zondag 24 juni zijn opwachting op Parkpop in het Zuiderpark in Den Haag. Met de komst van de Nederlandse singer-songwriter en nog een aantal andere acts is de line-up van het grootste gratis popfestival van het land compleet, laat de organisatie weten.

Logo_rss_entry-142446

André Kuipers geeft extra show in Ziggo Dome


AMSTERDAM - André Kuipers gaat op 3 november niet één, maar twee keer tijdreizen met zijn publiek in de Ziggo Dome. Vanwege de grote vraag naar kaarten voor het nieuwe ruimteavontuur van de astronaut is een extra show in de avond toegevoegd. De kaartverkoop is dinsdag gestart.

Logo_rss_entry-142426

Lowlands maakt danceprogramma bekend


BIDDINGHUIZEN - Richie Hawtin, Âme II Âme en Charlotte De Witte zijn toegevoegd aan de line-up van Lowlands. Het festival maakte dinsdag het danceprogramma bekend voor de 26e editie.

Logo_rss_entry-142289

Temptations en Four Tops in AFAS Live


AMSTERDAM - Liefhebbers van soul en disco uit de jaren zestig en zeventig kunnen in november swingen in AFAS Live. De legendarische Motown-bands The Temptations en The Four Tops geven op 14 november samen een concert in de Amsterdamse muziekhal.

Logo_rss_entry-142264

Dragan Bakema treedt op voor de koning


FREDERIKSOORD - Dragan Bakema speelt op 20 april in een speciale theatervoorstelling tijdens het bezoek van koning Willem-Alexander aan Frederiksoord. De koning woont daar de viering van tweehonderd jaar Maatschappij van Weldadigheid bij.

Logo_rss_entry-142239

MKB-Nederland werkt samen met Betaalme.nu


DEN HAAG (ANP) - Brancheorganisatie MKB-Nederland gaat nauw samenwerken met Betaalme.nu, het initiatief dat zich voor die snellere betaling inzet. Betaalme.nu kan daardoor makkelijker contact leggen met mkb'ers om ze voor te lichten en te horen tegen welke problemen ze aanlopen.

Logo_rss_entry-141996

Lil' Kleine en Bizzey te gast op Flying Dutch


AMSTERDAM - Lil' Kleine en Bizzey zijn toegevoegd aan de line-up van The Flying Dutch. De organisatie van het dancefestival kondigde vrijdag aan dat ze optreden met JeBroer in The Flying Dutch MixMash.

Logo_rss_entry-141931

'Formule 1 kans voor Drenthe'


ASSEN (ANP) - De gemeente Assen en de provincie Drenthe staan positief tegenover een toekomstige Formule 1-race op het TT Circuit. Het mondiale autosportevenement heeft een grote internationale uitstraling en levert een positieve bijdrage aan de regionale economie. Dat zijn de belangrijkste conclusies uit een verkenning die het college van B en ...

NHG Faillisement in de horeca

Faillisement in de horeca


NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht