NHG Evenementen nieuws

Logo_rss_entry-174504

IDFA begint aan 31e editie


AMSTERDAM - Met de film Kabul, City in the Wind van de jonge Afghaanse filmmaker Aboozar Amini opent woensdag in theater Carré de 31e editie van IDFA, het internationale documentairefestival in Amsterdam. De komende twaalf dagen zijn op diverse plekken in de hoofdstad zo'n driehonderd documentaires te zien.

Logo_rss_entry-174351

Line-up laatste editie van Hard Bass bekend


ARNHEM - Noisecontrollers, Headhunterz, Brennan Heart, Wildstylez en Radical Redemption komen op zaterdag 9 februari naar de laatste editie van het hardstyle dance-evenement Hard Bass in Gelredome in Arnhem. Na tien edities in Arnhem stopt een van de grootste indoor dance-evenementen ter wereld. Organisator b2s maakte dinsdag de line-up bekend v...

Logo_rss_entry-174358

Black Eyed Peas treden op in Vondelpark


AMSTERDAM - The Black Eyed Peas komen dinsdagmiddag naar VondelCS in het Vondelpark in Amsterdam. De drie rappers Will.i.am, Apl.de.ap en Taboo ontmoeten er hun fans, signeren albums en beloven ook een ‘listening party’ van het zevende Black Eyed Peas-album Masters Of The Sun.

Normal_studenten_in_het_buitenland

Studenten horeca vaakst voor studie naar buitenland


Een kwart van de studenten die in het studiejaar 2016/’17 een diploma in het hoger onderwijs behaalden, zijn voor hun studie naar het buitenland geweest. Horecastudenten brachten het vaakst een deel van hun opleiding in het buitenland door. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS over zogenoemde studiepuntmobiliteit in het hoger onderwijs.

Logo_rss_entry-174238

Wijn uit Lochem Europees beschermd


BRUSSEL (ANP) - Nederlandse wijn met de naam Oolde wordt opgenomen in een Europees register dat streekproducten beschermt tegen namaak. Oolde-wijn wordt gemaakt in de Gelderse gemeente Lochem.

Logo_rss_entry-174189

Michael Bublé komt naar Amsterdam


AMSTERDAM - Michael Bublé komt volgend jaar naar Amsterdam. De Canadese zanger staat op 2 november 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam, kondigt concertorganisator Mojo aan.

Logo_rss_entry-173848

Backstreet Boys komen naar Ziggo Dome


AMSTERDAM - De Amerikaanse boyband Backstreet Boys komt op 23 mei naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De groep gaat volgend jaar op tournee met de DNA World Tour, maakte concertorganisator Mojo vrijdag bekend.

Logo_rss_entry-173654

Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekendgemaakt


SVH heeft de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekendgemaakt. Nadat de nominatieronde op vrijdag 12 oktober werd gesloten, hebben leerlingen, docenten en leermeesters hun leerbedrijven kunnen beoordelen tijdens de beoordelingsronde. 

Logo_rss_entry-173522

Mozes and the Firstborn in voorprogramma De Staat


NIJMEGEN - De Eindhovense psychedelische garagerockband Mozes en The Firstborn is de supportact van De Staat tijdens het concert op 16 maart in AFAS Live in Amsterdam. Dit meldt concertorganisator Mojo.

Logo_rss_entry-173390

Schilderijen Pieter de Hooch komen naar Delft


DELFT (ANP) - Van de zeventiende-eeuwse schilder Pieter de Hooch is in Museum Prinsenhof voor het eerst een overzichtstentoonstelling te zien. Dertig topstukken van De Hooch (1629-circa 1684) komen uit bekende musea uit Europa en de Verenigde Staten naar Delft. Liefhebbers moeten nog wel even geduld hebben: de expositie is te zien van 1 oktober ...

Logo_rss_entry-173388

Stadsarchief belicht privéleven van Rembrandt


AMSTERDAM (ANP) - In de tentoonstelling Rembrandt Privé maakt het publiek kennis met het persoonlijke verhaal van de Hollandse meester uit de zeventiende eeuw. Het Stadsarchief Amsterdam, dat de grootste collectie Rembrandtdocumenten heeft, geeft hiermee een beeld van zijn werk, zijn opdrachtgevers, zijn vrouwen, zijn kinderen en geldproblemen. ...

Logo_rss_entry-173326

René Bogaart Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord


René Bogaart van Big Horeca is maandag 5 november door KHN uitgeroepen tot de Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord. 

Normal_rss_entry-173321

Fleetwood Mac komt naar Pinkpop


LANDGRAAF (ANP) - Fleetwood Mac speelt volgend jaar op Pinkpop. Het is de eerste naam die de organisatie van het festival voor zijn vijftigste editie heeft bekendgemaakt. Pinkpop noemt de komst van de Brits-Amerikaanse band naar Landgraaf ,,de spreekwoordelijke eerste kers op de verjaardagstaart van de jubileumeditie''.

Logo_rss_entry-173227

Boyz II Men komt naar 013


TILBURG - R&B-groep Boyz II Men komt woensdag 3 april naar 013 in Tilburg. Vrijdag begint het Tilburgse poppodium met de kaartverkoop voor de show.

Logo_rss_entry-173228

Noors trio a-ha volgend jaar in Amsterdam


AMSTERDAM - Het Noorse trio a-ha komt volgend jaar naar Amsterdam. A-ha kondigde maandag de Hunting High & Low Tour aan en staat vrijdag 8 november 2019 in AFAS Live.

Logo_rss_entry-173190

'Naast toeristenbelasting ook dagjesmensen belasten voor attracties'


De Amsterdamse wethouder Udo Kock (financiën) broedt op maatregelen om dagjesmensen belasting te laten betalen voor een bezoekje aan de hoofdstad. Dat zou kunnen via een belasting op attracties zoals musea, Madame Tussauds en Artis. 

NHG Faillisement in de horeca

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht