NHG Fastfood nieuws

Normal_rss_entry-144240

Takeaway krijgt flink meer bestellingen


AMSTERDAM (ANP) - Takeaway.com heeft in het eerste kwartaal van 2018 fors meer bestellingen verwerkt dan een jaar eerder. Het aantal orders ging met 31 procent omhoog tot 20,6 miljoen, aldus het bedrijf achter de etenbestelsite thuisbezorgd.nl.

Logo_rss_entry-142239

MKB-Nederland werkt samen met Betaalme.nu


DEN HAAG (ANP) - Brancheorganisatie MKB-Nederland gaat nauw samenwerken met Betaalme.nu, het initiatief dat zich voor die snellere betaling inzet. Betaalme.nu kan daardoor makkelijker contact leggen met mkb'ers om ze voor te lichten en te horen tegen welke problemen ze aanlopen.

Logo_rss_entry-141931

'Formule 1 kans voor Drenthe'


ASSEN (ANP) - De gemeente Assen en de provincie Drenthe staan positief tegenover een toekomstige Formule 1-race op het TT Circuit. Het mondiale autosportevenement heeft een grote internationale uitstraling en levert een positieve bijdrage aan de regionale economie. Dat zijn de belangrijkste conclusies uit een verkenning die het college van B en ...

Logo_rss_entry-141629

Sociale Hygiëne: overgangsregeling stopt 1 mei 2018


De Landelijke Examencommissie van SVH heeft, in overleg met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), besloten de overgangsregeling die tot 1 mei loopt niet te verlengen. Het betreft een overgangsregeling voor bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne op basis van oude (vak)diploma’s. 

Logo_rss_entry-141700

Conflict: Thuisbezorgd.nl haalt snackbar uit Ommen van de site


Thuisbezorgd.nl heeft de snackbar AnytymeOmmenBezorgd van de site gehaald naar aanleiding van berichtgeving door Snackkoerier over de bezorgconstructie van de cafetaria. Volgens het bestelplatform houdt de zaak zich niet aan de regels. Wat is er aan de hand. 

Logo_rss_entry-141124

Harold van Workum: goed werkgever horeca


Harold van Workum, eigenaar van vier horecabedrijven die vallen onder de Van Heeckeren Groep op Ameland, heeft uit handen van Edwin Vlek, sectorbestuurder van FNV Horeca, als eerste de erkenning Goed Werkgever 2018 ontvangen. 

Logo_rss_entry-140348

Terras Bootcamp-tips: Terraseten in een handomdraai


Eenvoudig terraseten op niveau, dat je lang kunt bewaren, maar dat je ook snel kunt upscalen als het ineens druk wordt. Kok en ondernemer Evert te Pas demonstreerde tijdens de Terras Bootcamp gerechten die met relatief weinig handelingen te bereiden zijn. 

Logo_rss_entry-140169

Rob Baltus: regiovoorzitter van KHN Noord-Holland


Rob Baltus, eigenaar van Restaurant uitspanning De Nadorst in Blokker is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Noord-Holland. Hij neemt de voorzittershamer over van interim voorzitter Hans Gort. 

Logo_love_groningen

Opnieuw positieve cijfers voor toeristisch Groningen


Groningen doet het goed op toeristisch gebied. Verschillende musea en culturele instellingen zagen vorig jaar een stijging in hun bezoekersaantallen. Dat Groningen in trek is, merkt ook de VVV-winkel op de Grote Markt. De winkel handhaaft haar positie als derde VVV van Nederland en de Martinitoren werd maar liefst 70.500 keer beklommen. Ook Mark...

Logo_rss_entry-139513

'Nederland trekt 20 miljoen toeristen in 2020'


AMSTERDAM (ANP) - De groei van het toerisme in Nederland blijft zeer sterk. Volgens het economisch bureau van ING ziet het ernaar uit dat het aantal buitenlandse toeristen in 2020 boven de 20 miljoen zal uitkomen. De analisten van de bank spreken van een stroomversnelling: in 2009 kwamen nog 9,9 miljoen buitenlanders in Nederland vakantie vieren.

Logo_rss_entry-139364

Elfde editie Horeca Talentendag in Ulft


Woensdag 7 maart 2018 vindt de elfde editie van de Horeca Talentendag plaats. Koks, gastheren en gastvrouwen in opleiding en docenten en leermeesters strijden deze dag om de prestigieuze titel ‘Horecatalent van de Achterhoek’. 

Logo_rss_entry-138663

CBS: sterke stijging omzet horeca


De omzet van de horeca is in het laatste kwartaal van 2017 met 5,9 procent toegenomen ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Al vierenhalf jaar achtereen zet de horeca elk kwartaal meer om. Alle branches binnen horeca boekten meer omzet, waarvan de groei het sterkst was bij hotels (10,1%). 

Logo_cees_poncin

Nieuw hart voor Beverwijk


De provincie wil de ruimte rondom stations beter benutten en werkt aan levendige stationsomgevingen waar mensen graag willen werken, wonen en recreëren.

Logo_rss_entry-138591

Meer fastfoodzaken in Nederland


AMSTERDAM (ANP) - Het aantal fastfoodzaken in Nederland neemt toe omdat bestaande winkels uitbreiden en internationale ketens zoals Five Guys en Dunkin' Donuts zich met meerdere locaties in ons land vestigen. Dat schrijft ABN AMRO in een onderzoek.

Logo_rss_entry-138520

KHN: stop onnodige verhoging toeristenbelasting


Koninklijke Horeca Nederland wil dat gemeenten stoppen met het onnodig verhogen van toeristenbelasting. ‘Dit belastinggeld moet alleen worden ingezet voor de gastvrijheidssector en niet als melkkoe om de gemeentekas te spekken.’ 

Logo_rss_entry-138504

Terras Bootcamp: ideale voorbereiding op terrasseizoen


In het Inspirium in Breda vindt maandag 12 maart de Terras Bootcamp 2018 plaats. Ook dit jaar diverse workshops en een uitgebreid programma voor zowel ondernemers als personeel. 

NHG Faillisement in de horeca

Faillisement in de horeca


NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht