NHG Fastfood nieuws

Logo_rss_entry-124883

Wouter Verkerk bundelt columns in 'Mijn collega komt zo bij u'


De trilogie van Wouter Verkerk is compleet met het boek ‘Mijn collega komt zo bij u…’, Het boek is het derde deel van een trilogie waarvan de eerder verschenen boeken ‘Dit is mijn wijk niet!’ en ‘Is alles naar Wens?’ de eerste twee delen vormen. 

Logo_rss_entry-124875

Nederland blijft populair onder toeristen: aantal Aziaten en Duitsers stijgt


Nederland blijft onverminderd populair onder toeristen. Het aantal bezoekers van over de grens steeg in de eerste acht maanden van het jaar met ruim 13 procent tot 12,4 miljoen, blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek publiceerde. 

Logo_khn_terras

CBS-rapport 2016 over KHN


Het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) heeft voor KHN een jaarrapport 2016 gemaakt over de omzet en baankenmerken van onze leden. Dit rapport is vandaag gepubliceerd op de site van het CBS.

Logo_rss_entry-124423

Dunkin’ Donuts op Centraal Station Amsterdam


De eerste Dunkin’ Donuts in samenwerking met de NS is vrijdag 10 november geopend op het Centraal Station in Amsterdam. Amsterdam Centraal is het eerste treinstation met een Dunkin’ Donuts filiaal, nadat er vanaf 23 maart 2017 zeven vestigingen in Nederland zijn geopend. 

Normal_rss_entry-123485

'Nederlanders traditionele decembershoppers'


AMSTERDAM (ANP) - Nederlanders struinen tijdens de feestdagen maar wat graag door de winkelstraten op zoek naar sinterklaas- en kerstaankopen. Met name de sfeer op straat is voor consumenten reden om het online winkelen wat meer links te laten liggen. Die hang naar nostalgie is dan vooral weer voor speciaalzaken en traditionele lokale winkels go...

Normal_rss_entry-123320

Ongewenst gedrag raakt 1 op de 6 werknemers


DEN HAAG (ANP) - Een op de zes werknemers in Nederland had vorig jaar te maken met ongewenst gedrag door leidinggevenden of collega's. Zelfs bijna een kwart ervoer dit gedrag, zoals pesten, (seksuele) intimidatie, geweld en discriminatie, door klanten, patiënten, leerlingen of andere externen. Dat blijkt uit een maandag verschenen een enquête va...

Normal_rss_entry-122988

FNV buitengesloten bij overleg horeca-cao


FNV voelt zich buitengesloten omdat Koninklijke Horeca Nederland niet meer met de vakbond wil praten over een nieuwe horeca-cao. Onlangs liep het overleg tussen beide partijen stuk. Voor de werkgeversorganisatie is dat een reden om dan maar met een andere vakbond te gaan onderhandelen.

Normal_rss_entry-122872

Subway schenkt 3600 maaltijden aan voedselbank


Subway Restaurants organiseerde afgelopen vrijdag wereldwijd World Sandwich Day, zo ook in Nederland. Met de opbrengst kunnen miljoenen maaltijden gedoneerd worden aan mensen in nood.

Logo_rss_entry-121837

Goud voor runderstoofvlees Snacksalon De Schelp


Tijdens de presentatie van het boek De Smaak van Kaag en Braassem kregen Marcel Norder en Frank Straver van Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen een oorkonde uitgereikt voor een met goud bekroonde ambachtelijke specialiteit, het huisgemaakte runderstoofvlees. 

Logo_rss_entry-121854

Izico Food Group en De Vries Van Oers bundelen krachten


De Vries Van Oers treedt toe tot Izico Food Group. Het bedrijf achter de merken Beckers, Bicky en Daloon, bedient met het assortiment van De Vries Van Oers een breder spectrum van de totale Out-of-Home (OOH) markt. 

Logo_rss_entry-121512

Ster van De Cafetaria Top 100 2017: 'Die glimlach maakt het verschil'


Jerry Weber (19) wist van niets toen hij naar de uitreiking kwam, maar ging weg met een oorkonde en een beker. Én het grootste compliment van zijn werkgevers dat hij kan bedenken: de titel Ster van het Jaar in de Cafetaria Top 100 2017. 

Logo_rss_entry-121485

Cafetaria Top 100 2017: Nummer drie Hollandsche Tuyn wil doorstomen voor goud


De nummer drie in de Cafetaria Top 100 2017 wil doorstomen naar twee of zelfs nummer één. De enthousiaste broers Björn en Jeroen van Oss van Eetwinkel de Hollandsche Tuyn in Bergen op Zoom zijn apetrots op hun zaak, hun team en de onderlinge samenwerking. 

Logo_rss_entry-121479

Cafetaria Top 100 2017: Lekkerrr Amersfoort voor tweede keer twee: ‘toch teleurgesteld’


Kwalitaria Lekkerrr uit Amersfoort staat in de Cafetaria Top 100 2017 op nummer 2. Net als in 2015, toen het bedrijf dezelfde hoge score wist te behalen. ‘Weer dat spannende podiummoment, en weer niet die felbegeerde eerste plek’. Peter en Edith de Rijk winden er geen doekjes om: ‘natuurlijk hadden we liever willen winnen.’ 

Logo_rss_entry-120435

Ondernemers meest tevreden, flexwerkers het minst


Ondernemers zijn van alle werkenden het meest tevreden met hun werk. Vooral ondernemers die personeel in dienst hebben zijn blij. Uitzendkrachten zijn het minst tevreden. 

Logo_rss_entry-120366

Nederlandse hamburgers naar het Midden-Oosten


De duurste hamburger ooit, waarmee de Nederlandse Chef Diego onlangs Guinness World Records haalde, begint nu echt wereldberoemd te worden. In het Midden-Oosten staat deze exorbitante burger binnenkort op de kaart van een nieuw restaurant. 

Logo_rss_entry-120243

170.000 hulpverleners voor reanimatie


DEN HAAG (ANP) - In Nederland is een mijlpaal bereikt van 170.000 mensen die zich als burgerhulpverlener hebben aangemeld om zo nodig te helpen bij een reanimatie. Volgens de Hartstichting is Nederland daarmee het eerste land ter wereld met een ,,fijnmazig en landelijk netwerk van geregistreerde burgerhulpverleners die kunnen reanimeren wanneer ...

NHG Faillisement in de horeca

Faillisement in de horeca


NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht