NHG Fastfood nieuws

Logo_rss_entry-115813

Tante Nel Rotterdam start met Poutine: friet met kaas


Haute friture snackbar Tante Nel uit Rotterdam komt als eerste snackbar van Nederland met échte Canadese Poutine. Poutine is friet bedekt met verse echte kaas. 

Logo_rss_entry-115553

'Verhoging btw-tarief desastreus voor horeca'


Koninklijke Horeca Nederland -KHN- vindt het onacceptabel dat er plannen zijn om het lage btw-tarief te verhogen, zonder dat daarbij rekening wordt gehouden met de negatieve gevolgen voor horecaondernemers. ‘Het lijkt een kleine stap, maar de impact is groot. Want horecaondernemers werken met kleine marges.’ 

Logo_rss_entry-115172

5 veiligheidstips van De Daltons


Heb jij afspraken gemaakt over het openen en sluiten van de zaak? Dit is één van de thema’s van de komende Week van de Veiligheid. Robbert Jan De Veen van De Daltons in Voorthuizen heeft vijf tips. 

Logo_rss_entry-114882

Korenmarkt Arnhem: ondernemers gezocht voor pand Korenbeurs


Het Focus Filmtheater vertrekt in het voorjaar van 2018  uit het pand De Korenbeurs op uitgaansplein de Korenmarkt in Arnhem. De gemeente zoekt nieuwe horecaondernemers met een goed plan voor het opvallende pand op de Korenmarkt. 

Logo_rss_entry-114871

ACM akkoord met overnamedeal Sligro en Heineken


De Autoriteit Consument & Markt is akkoord met de overname door Sligro van de groothandelsactiviteiten van Heineken. Dat laten de partijen middels een persbericht weten. Met de deail zal Sligro het verwerken, opslaan en leveren van bier- en ciderbestellingen door de horeca voor de brouwer gaat uitvoeren 

Logo_rss_entry-114686

McDonald's is tevreden over bezorgpilot en breidt uit


Acht vestigingen van McDonald’s zijn begin juli gestart met maaltijdbezorging via UberEATS. Volgens de fastfoodketen is de pilot een succes geweest. McDelivery wordt daarom in meer restaurants uitgerold. 

Logo_rss_entry-114568

Airfyer-speciaalzaak drukt op reset knop


Potato Time in Tilburg gaat twee jaar na de opening verder onder een nieuwe naam: Gezond is Lekker. Ze verkopen friet, maar hebben daar geen frituurvet voor nodig. 

Logo_rss_entry-114257

Foodmaster De Viersprong aan de haal met freakshakes en donuts


Een milkshake komt meestal in een kartonnen beker met een deksel erop en een rietje erin. Kan dat niet wat spannender? Carin Jagt van Foodmaster De Viersprong vond van wel. Zijn verkoopt nu freakshakes, en niet zonder succes. 

Logo_rss_entry-114069

Drie acties voor de Week van de Friet


Het Nederlands Frituurcentrum roept cafetaria’s, snackbars en frituren op massaal deel te nemen aan de vierde editie van de Nationale Week van de Friet. De organisatie heeft drie acties ontwikkeld waarbij elke frituurbedrijf kan aanhaken. 

Logo_rss_entry-114064

Koeriers profiteren niet van toename maaltijdbezorging


Nederlanders maken steeds vaker gebruik van maaltijdbezorging. Maar geven we de koeriers wel genoeg waardering voor hun inzet? 

Logo_rss_entry-113817

KFC China laat gasten betalen met glimlach


Contactloos betalen is in Nederland in opkomst. Zoals wel vaker gaan ze in China al een stapje verder: betalen me je glimlach bij KFC. 

Logo_rss_entry-113656

Werkgever mag e-mail niet zomaar checken


STRAATSBURG - Bedrijven die het e-mailverkeer van werknemers willen controleren mogen dat niet zomaar doen. Hun personeel moet weten dat hun berichten kunnen worden gecheckt voordat het management tot die maatregel overgaat.

Logo_rss_entry-113529

Verse friet moeilijk te vinden aan het strand


Wie op zoek is naar verse friet, komt in de badplaatsen bedrogen uit. Aan de kust is de ambachtelijke friet namelijk zeldzaam. 

Logo_noorderzon_2017

Opnieuw 150.000 bezoekers voor Noorderzon


De 27e editie van Festival Noorderzon, eind augustus in Groningen, heeft in elf dagen tijd ruim 150.000 bezoekers naar het Noorderplantsoen getrokken.

Logo_rss_entry-113206

ProFri: 'Beste kwartaal voor cafetaria's sinds 2010'


Fastservicebedrijven laten ten opzichte van andere horeca de grootste omzetstijging zien. Dat blijkt uit de laatste kwartaalcijfers. Vakvereniging ProFri spreekt van het beste kwartaal voor cafetaria’s sinds 2010. 

Logo_rss_entry-113066

Koploper Publieksprijs Cafetaria Top 100 loopt uit


De race om de Publieksprijs van de Cafetaria Top 100 zit in de laatste bocht. De koploper heeft inmiddels een grotere voorsprong te pakken, maar in de eindsprint kan nog van alles gebeuren. 

NHG Faillisement in de horeca

Faillisement in de horeca


NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht