NHG Catering nieuws

Logo_rss_entry-124883

Wouter Verkerk bundelt columns in 'Mijn collega komt zo bij u'


De trilogie van Wouter Verkerk is compleet met het boek ‘Mijn collega komt zo bij u…’, Het boek is het derde deel van een trilogie waarvan de eerder verschenen boeken ‘Dit is mijn wijk niet!’ en ‘Is alles naar Wens?’ de eerste twee delen vormen. 

Logo_rss_entry-124875

Nederland blijft populair onder toeristen: aantal Aziaten en Duitsers stijgt


Nederland blijft onverminderd populair onder toeristen. Het aantal bezoekers van over de grens steeg in de eerste acht maanden van het jaar met ruim 13 procent tot 12,4 miljoen, blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek publiceerde. 

Logo_rss_entry-124780

Beijk Catering sluit cateringcontract met Rijksuniversiteit Groningen


Studenten, medewerkers en gasten van de Rijksuniversiteit Groningen bestellen hun broodje, soep, salade of warme maaltijd vanaf 2018 bij Beijk Catering. De noordelijke cateraar en de Rijksuniversiteit Groningen hebben een contract gesloten voor de verzorging van 10 Food & Drinks locaties in de stad Groningen. 

Logo_khn_terras

CBS-rapport 2016 over KHN


Het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) heeft voor KHN een jaarrapport 2016 gemaakt over de omzet en baankenmerken van onze leden. Dit rapport is vandaag gepubliceerd op de site van het CBS.

Normal_rss_entry-123535

Center Parcs haalt Heineken uit welkomstgeschenk na klacht


Center Parcs heeft alcoholvrije Heinekenproducten uit het welkomstpakket voor bezoekers gehaald. Een Britse bezoeker had geklaagd dat zijn kinderen van tien en dertien jaar alcoholvrij bier, cider en Amstel Radler in handen kregen.

Normal_rss_entry-123320

Ongewenst gedrag raakt 1 op de 6 werknemers


DEN HAAG (ANP) - Een op de zes werknemers in Nederland had vorig jaar te maken met ongewenst gedrag door leidinggevenden of collega's. Zelfs bijna een kwart ervoer dit gedrag, zoals pesten, (seksuele) intimidatie, geweld en discriminatie, door klanten, patiënten, leerlingen of andere externen. Dat blijkt uit een maandag verschenen een enquête va...

Normal_vacature_kok_keuken_leerling

5 tips voor een eigen horecazaak


Veel mensen lopen rond met de droom om een eigen horecazaak te beginnen. En wat is er mooier dan een eigen koffiehoek, broodjeszaak, kroeg of restaurant?Nadeel van een eigen zaak is wel dat er veel bij komt kijken. In het geval van een horecazaak spelen ook zaken als keukenapparatuur en voedselveiligheid een grote rol. Bent u een startende horec...

Normal_rss_entry-123007

'Veel mis in distributiecentra AH Online'


UTRECHT (ANP) - Ahold behandelt het personeel in de distributiecentra voor zijn bezorgdienst AH Online slecht, aldus FNV. De veelal uitzendkrachten krijgen bijvoorbeeld pas een dag van tevoren te horen of er werk is, moeten te lang werken en krijgen geen toeslagen uitbetaald, stelt de vakbond. FNV biedt vrijdag namens het personeel een petitie aan.

Normal_rss_entry-122988

FNV buitengesloten bij overleg horeca-cao


FNV voelt zich buitengesloten omdat Koninklijke Horeca Nederland niet meer met de vakbond wil praten over een nieuwe horeca-cao. Onlangs liep het overleg tussen beide partijen stuk. Voor de werkgeversorganisatie is dat een reden om dan maar met een andere vakbond te gaan onderhandelen.

Logo_rss_entry-121514

Ralph Drost Executive Chef bij LaVie Catering


LaVie zet een nieuwe culinaire koers in met het aantrekken van de nieuwe Executive Chef Ralph Drost. De cateraar wil de beste van Nederland worden op het gebied van eventcatering en ‘Storytelling By Food’. 

Logo_rss_entry-120435

Ondernemers meest tevreden, flexwerkers het minst


Ondernemers zijn van alle werkenden het meest tevreden met hun werk. Vooral ondernemers die personeel in dienst hebben zijn blij. Uitzendkrachten zijn het minst tevreden. 

Logo_rss_entry-120243

170.000 hulpverleners voor reanimatie


DEN HAAG (ANP) - In Nederland is een mijlpaal bereikt van 170.000 mensen die zich als burgerhulpverlener hebben aangemeld om zo nodig te helpen bij een reanimatie. Volgens de Hartstichting is Nederland daarmee het eerste land ter wereld met een ,,fijnmazig en landelijk netwerk van geregistreerde burgerhulpverleners die kunnen reanimeren wanneer ...

Logo_rss_entry-119960

Consumenten geven meer uit


DEN HAAG (ANP) - Consumenten hebben in augustus 2,3 procent meer besteed dan in dezelfde maand een jaar geleden, aldus het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De groei is al vijf maanden op rij meer dan 2 procent, merkte het statistiekbureau daarbij op.

Logo_rss_entry-119883

Ombudsman en Vakantieman Frits Bom overleden


RIJSWIJK - Voormalig tv-presentator Frits Bom is donderdag overleden. Hij stierf na een kort ziekbed in het bijzijn van zijn echtgenote Annemiek en zijn zonen Marco en Ingo in Spanje, waar hij woonde. Daar zal ook in besloten kring afscheid van hem worden genomen. Zijn familie vraagt om privacy.

Logo_rss_entry-118462

Utrecht versoepelt regels voor horeca


De gemeente Utrecht is voornemens een aantal regels voor horeca te versoepelen. Zo wordt het gemakkelijker een horecavergunning in een woonwijk te krijgen, en worden mengvormen van retail en horeca toegestaan. 

Logo_rembrandtplein_wint_award

Rembrandtplein in Amsterdam wint landelijke ‘Wel-zo-veilig-Award’


Het Rembrandtplein ontving op maandag 9 oktober, uit handen van minister Blok van Veiligheid en Justitie, de ‘Wel-zo-veilig-Award’ in de categorie horecagebied. De prijs is een onderscheiding voor de manier waarop ondernemers, omwonenden, gemeente en politie de afgelopen jaren hebben samengewerkt om van het Rembrandtplein een harmonieus, gezelli...

NHG Faillisement in de horeca

Faillisement in de horeca


NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht