NHG Hotel nieuws

Normal_rss_entry-170798

Hotel in Kamperland ontruimd vanwege brand


In het Zeeuwse Kamperland heeft een brand gewoed in de sauna van hotel De Kamperduinen aan de Patrijzenlaan. Het pand werd ontruimd, waardoor ruim 170 mensen in de nacht buiten stonden. Niemand raakte gewond.

Normal_rss_entry-170671

Sligro waarschuwt voor personeelstekort


Groothandelsbedrijf Sligro heeft in toenemende mate te maken met personeelstekorten in zijn distributiecentra. Tot verminderde groei van de omzet leidt dat vooralsnog niet, maar de maatregelen die Sligro neemt zorgen wél voor oplopende kosten.

Normal_rss_entry-170305

QO Amsterdam wint Hotel Property Award 2018


QO Amsterdam, heeft woensdag 10 oktober de Hotel Property Award 2018 gewonnen. Het hotel, dat luxe combineert met circulariteit en duurzaamheid, onderscheidde zich van de overige elf genomineerden en mocht de award in ontvangst nemen bij de uitreiking in München. Voor het eerst in het bestaan van deze award wist een Nederlands hotel te winnen.

Normal_rss_entry-169660

Voormalig eigenaren Apollo hotels stappen in Bidroom


Bas Tolmeijer, Francesco Monaco en John Stoffers, ervaren hoteliers en investeerders en tot voor kort eigenaren van Apollo Hotels, stappen in Bidroom. Ze zijn toegetreden tot de directie van de in 2014 opgerichte – en snel groeiende – OTA.

Normal_rss_entry-169828

Nieuw pand en nieuwe naam voor conferentiehotel Drienerburght


Conferentiehotel Drienerburght op het universiteitsterrein in Enschede gaat verhuizen naar een ander pand. Ook krijgt het hotel dan een andere naam.: U Parkhotel. Ook het nieuwe hotel bevindt zich op de campus van de Universiteit Twente en opent begin 2019.

Normal_rss_entry-169829

Horecava introduceert de ‘Horecava Street Takeover’


Horecava organiseert in samenwerking met Ondernemersvereniging Reguliersdwarsstraat op 7, 8 en 9 januari 2019 de Horecava Street Takeover in de Reguliersdwarsstraat in hartje Amsterdam. Bezoekers van de Horecava kunnen hun beursbezoek verlengen met een bezoek aan deze straat met een gevarieerd horeca-aanbod.

Normal_rss_entry-169632

Relatief meeste faillissementen in de horeca


Het aantal failliet verklaarde bedrijven is afgenomen. In september zijn er 33 bedrijven minder failliet verklaard dan in augustus, aldus het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag. Het aantal faillissementen bereikte het laagste niveau na 2000.

Normal_rss_entry-169309

Bilderberg verkoopt vier hotels aan Fletcher


Queens Bilderberg Nederland (QBN) verkoopt vier hotels aan Fletcher. Bilderberg neemt Fletcher Hotels Hotel de Buunderkamp, Hotel Klein Zwitserland, De Klepperman en Hotel Wolfheze graag kopen.

Normal_rss_entry-168443

Waakhond NVWA: Jan Slagter mocht roken in Pauw


HILVERSUM - De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) gaat geen stappen ondernemen tegen het programma Pauw omdat Max-baas Jan Slagter maandag in de uitzending een sigaret opstak. Dat heeft een woordvoerder woensdag laten weten.

Normal_rss_entry-168425

Snel meer duidelijkheid over uitstel sluiting rookruimtes horeca


Koninklijke Horeca Nederland (KHN) hoopt volgende week op meer duidelijkheid rondom de sluiting van rookruimtes in de horeca. Voorzitter Robèr Willemsen vertelt aan Misset Horeca dat KHN zich er hard voor maakt om de sluitingsdatum uit te stellen tot 2022. 

Normal_rss_entry-168442

Eindhoven krijgt viersterren Holiday Inn hotel bij vliegveld


Over één jaar kunnen bezoekers op businesspark Flight Forum in Eindhoven terecht in een nieuw Holiday Inn Eindhoven Airport Hotel. Het hotel krijgt 180 kamers op twaalf verdiepingen en de bouw is recent officieel gestart. De exploitatie is in Duitse handen. 

Logo_klaar_af_kook__dsc1287_-_fotograaf_niels_de_vries

Horecabeurs Noord Nederland kijkt terug op zeer geslaagde editie


Buiten is het nat en guur op de eerste herfstige oktoberdag van 2018, binnen is het warm en aangenaam en vult de Martinikerk in Groningen zich met ruim 2000 beursbezoekers en allerhande ´horecageuren´, op hét horecaevent van Noord-Nederland. Ook dit jaar heeft de beurs weer een schare vaste bezoekers en nieuwkomers getrokken, allen werkzaam in d...

Normal_rss_entry-168236

Britse horeca mag geen fooien meer inpikken


Britse horecazaken mogen straks geen greep meer doen in de fooienpot van hun medewerkers. Premier Theresa May laat in de wet vastleggen dat het personeel recht heeft op het volledige bedrag dat ze op vrijwillige basis krijgen van klanten, bericht de BBC. 

Normal_rss_entry-167756

Verschil van inzicht: directeur Rob Bongenaar verlaat KHN


Per 1 oktober a.s. vertrekt Rob Bongenaar als directeur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Het Landelijk Bestuur van KHN en Rob Bongenaar hebben in goed overleg besloten de samenwerking te beëindigen vanwege verschil van inzicht over de manier waarop KHN moet worden aangestuurd. 

Normal_rss_entry-167682

Best Western lanceert twee boutiquemerken: Sadie en Aiden


Best Western lanceert twee boutiquemerken tegelijkertijd: Sadie HotelSM en Aiden HotelSM. Sadie Hotel zal in het luxesegment concurreren en Aiden Hotel in het hogere middensegment. 

Normal_rss_entry-167497

NH Collection eerste vijfsterrenhotel in Eindhoven


NH Collection Eindhoven Centre viert haar eerste verjaardag met een vijfde hotelster. Daarmee is dit NH hotel het eerste vijfsterrenhotel in Eindhoven en Brabant. Het hotel telt 132 kamers, zes vergaderruimtes en Van Restaurant en Skybar. 

NHG Faillisement in de horeca

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht