NHG Hotel nieuws

Logo_rss_entry-153378

Hilton Rotterdam doneert aan Thuis op Straat


In het kader van Travel with Purpose heeft Hilton Rotterdam een donatie gedaan aan stichting Thuis op Straat Rotterdam. De cheque van €3.500 werd overhandigd door general manager Karin van den Berg aan Peter Steenbergen en Patricia van Veen van Thuis op Straat Rotterdam. 

Logo_rss_entry-153118

Oerol barst weer los


TERSCHELLING (ANP) - Cultuurliefhebbers kunnen vanaf vrijdag weer terecht op Terschelling voor het jaarlijkse festival Oerol. Tijdens de 37e editie is het Waddeneiland tien dagen het toneel van theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek.

Logo_rss_entry-153171

Dutch Hotel Award 2018 nadert ontknoping


De strijd om de Dutch Hotel Award is bijna voorbij. Donderdag 14 juni om exact 11.00 wordt op Missethoreca.nl en de Facebookpagina’s van Misset Horeca en de Dutch Hotel Award een video gepubliceerd waarin juryvoorzitter Bas Tolmeijer de winnaar bekendmaakt. 

Logo_antje_van_de_statie_weert_logo

Nieuwe terrasoverkapping voor ‘Antje’


Met ingang van 15 juni a.s. kunnen gasten van Brasserie-Hotel Antje van de Statie plaatsnemen op het terras onder de vernieuwde vaste luifel.De screendoeken van de luifel zijn verschuifbaar dus heerlijk in het zonnetje zitten behoort gewoon tot de mogelijkheden. 

Logo_rss_entry-152988

Roompot sluit deal Landal over strandhuisjes


KAMPERLAND (ANP) - De uitbater van vakantieparken Roompot Vakanties neemt het beheer van negentig strandhuisjes in het Noord-Hollandse Julianadorp over van Landal GreenParks. Het beheer en de verhuur van de huisjes is ondergebracht in een vennootschap waarvan Roompot met directe ingang de grootste aandeelhouder is.

Logo_rss_entry-152769

Witzier en Wester trappen haringseizoen af


SCHEVENINGEN - Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe gaat dinsdag, 12 juni, in Scheveningen onder de hamer. Presentatrice Anita Witzier praat de veiling aan elkaar, terwijl politiek verslaggever Frits Wester de veilinghamer oppakt.

Logo_rss_entry-152638

Hotel van Oranje wordt tijdelijk eerste Healthy Hotel van Nederland


Het eerste Healthy Fest Hotel opent haar deuren op zaterdag 6 en 7 oktober in Hotel van Oranje Noordwijk. Tijdens deze dagen wordt in het hotel trainingen, yogasessies en workshops van inspirerende (top)sporters aangeboden. 

Logo_rss_entry-152313

'Verhoging btw-tarief kost horeca €456 miljoen'


De verhoging van het BTW-tarief heeft desastreuze gevolgen voor de horeca, met name in de grensregio’s. Vooral Limburg en Arnhem/Nijmegen worden hard getroffen en zullen het verlies van naar schatting zo’n €456 miljoen voelen. Dat blijkt uit het onderzoek van adviesbureau Panteia, in opdracht van MKB Nederland. KHN roept het kabinet op de verhog...

Logo_rss_entry-151978

Van der Valk stapt in maaltijdbezorging


APELDOORN (ANP) - Hotelketen Van der Valk doet deze zomer een proef met thuisbezorging van maaltijden. De vestiging in Apeldoorn begint woensdag met levering in de regio rond het hotel, maar heeft de ambitie op termijn uit te breiden naar de rest van het land.

Logo_rss_entry-151837

'Deal Accor en AF-KLM mogelijk zonder belang'


NEW YORK (ANP/BLOOMBERG) - Een samenwerking tussen AccorHotels en luchtvaartcombinatie Air France-KLM is mogelijk zonder dat de hotelketen zich inkoopt. Dat heeft topman Sébastien Bazin van AccorHotels gezegd. Bazin wil dat zijn bedrijf afspraken maakt met Air France-KLM over een gezamenlijk loyaliteitsplan en marketing, maar geeft wel aan dat g...

Logo_rss_entry-151784

Estée Strooker Meest Markante Horecaondernemer Gelderland


Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel Stroom in Arnhem is verkozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland. De onderneemster denkt volgens de jury ‘altijd een stap vooruit en is bovendien maatschappelijk betrokken en zet de Nederlandse keuken weer op de kaart.’ 

Logo_rss_entry-151629

'AccorHotels heeft interesse in belang AF-KLM'


PARIJS (ANP) - AccorHotels heeft interesse in het verkrijgen van een minderheidsbelang in luchtvaartcombinatie Air France-KLM. Dat bevestigde de Franse hotelgroep na berichtgeving in Les Echos.

Logo_rss_entry-151178

Kabinet wil roken op terras uitbannen


DEN HAAG (ANP) - Staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid) wil roken op het terras verbieden. Dat is nodig en onvermijdelijk, vindt hij.

Logo_rss_entry-151037

Horeca Crowdfunding: €16 miljoen in 4 jaar in 100 zaken


Horeca Crowdfunding Nederland heeft in de afgelopen 4 jaar maar liefst 16 miljoen euro gefinancierd voor in totaal ruim 100 horecazaken. Hieronder bekende horecazaken als La Cubanita, Proeflokaal Bregje, Dudok, WokToGo en Tribeca. 

Logo_rss_entry-150984

Zeeuw Michel Kloeg in landelijk bestuur KHN


De Zeeuwse horecaondernemer Michel Kloeg neemt zitting in het landelijk bestuur van KHN. Hij is op 29 mei 2018 gekozen als opvolger van Jos van der Vegt. Van der Vegt moet opstappen omdat hij de maximale zittingsduur heeft bereikt. Kloeg gaat zich inzetten voor minder regeldruk. 

Logo_airbnb_logo_3

Nieuw rapport: Airbnb stimuleert duurzaam toerisme en helpt massatoerisme te bestrijden


Vandaag publiceert Airbnb een nieuw rapport waaruit blijkt dat haar platform en de Airbnb gemeenschap bijdragen aan het bestrijden van massatoerisme en duurzaam toerisme stimuleren. Ook de economische gevolgen van reizen en toerisme, met 10% van het wereldwijde BNP inmiddels één van de grootste sectoren ter wereld, veranderen ingrijpend en komen...

NHG Faillisement in de horeca

Faillisement in de horeca


NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht