NHG Hotel nieuws

Normal_keuken_restaurant

Geef je keuken de ruimte: richt hem goed in


Je keuken is het hart van de zaak. Gaat er daar iets mis, dan loopt het aan de voorkant ook in de soep. Gasten die te lang moeten wachten, gerechten die niet tegelijkertijd opgediend kunnen worden en borden die niet zo mooi opgemaakt zijn als zou moeten. Zonde en nergens voor nodig. Met een goed op elkaar ingespeelde keukenbrigade en een handige...

Logo_rss_entry-144108

The Airbnb Story: het verhaal over hotel disrupter Airbnb


Half mei verschijnt de vertaling van The Airbnb Story. Journaliste Leigh Gallagher schreef het eerste volledige boek over het opmerkelijke verhaal van Airbnb, cultureel fenomeen, hotel disrupter, vijand van regelgevers. 

Normal_rss_entry-143730

'Meer geld naar restaurants en hotels'


AMSTERDAM (ANP) - Horecazaken kunnen de komende jaren rekenen op een hogere omzet. Vooral restaurants en hotels doen het goed, cafés blijven achter, zo voorspelt ABN AMRO in een rapport over de zogenoemde vrijetijdsbranche.

Normal_bank

Lobby KHN: Eerste stap naar aanpak toeristische woningverhuur


Het Rijk, gemeenten en verhuurplatforms werken samen om toeristische verhuur van woonruimte aan banden te leggen. Hiermee komen deze partijen tegemoet aan de wens van KHN om misstanden in de deeleconomie aan te pakken.

Normal_hotel

Aantal overnachtingen in Nederland groeit


In 2017 bleven 9 procent meer gasten in Nederlandse logiesaccommodaties overnachten dan het jaar ervoor. Dat blijkt uit de laatste toerismecijfers van het CBS.

Logo_rss_entry-142738

Nog één week inschrijven voor Dutch Hotel Award 2018


Inschrijven voor de Dutch Hotel Award 2018 kan nog tot en met zondag 8 april. Heeft jouw hotelteam een heel eigen visie op personeel? Hoe vindt jouw managementteam de pareltjes, hoe behoud je de talenten in je hotel en hoe bouw je jouw ideale team? Doe mee met de 15e editie van de Dutch Hotel Award en wordt de opvolger van Kruisherenhotel! 

Logo_rss_entry-142603

Hotels.nl wederom Beste Hotelaanbieder van Nederland


Boekingswebsite Hotels.nl uit Groningen heeft, net als vorig jaar, de Zoover Award voor Beste Hotelaanbieder van Nederland gewonnen. Ook won de organisatie de prijs voor Populairste Hotelaanbieder. 

Logo_rss_entry-142286

Eerste Aloft hotel van Nederland komt in Utrecht


Het merk Aloft van Marriott komt naar Nederland. Het eerste hotel in ons land van dit merk zal in 2020 de deuren openen in Utrecht, in vinexwijk Leidsche Rijn. Ook wordt dit het eerste hotel wereldwijd wat het WELL certificaat krijgt. 

Logo_rss_entry-142239

MKB-Nederland werkt samen met Betaalme.nu


DEN HAAG (ANP) - Brancheorganisatie MKB-Nederland gaat nauw samenwerken met Betaalme.nu, het initiatief dat zich voor die snellere betaling inzet. Betaalme.nu kan daardoor makkelijker contact leggen met mkb'ers om ze voor te lichten en te horen tegen welke problemen ze aanlopen.

Logo_rss_entry-141931

'Formule 1 kans voor Drenthe'


ASSEN (ANP) - De gemeente Assen en de provincie Drenthe staan positief tegenover een toekomstige Formule 1-race op het TT Circuit. Het mondiale autosportevenement heeft een grote internationale uitstraling en levert een positieve bijdrage aan de regionale economie. Dat zijn de belangrijkste conclusies uit een verkenning die het college van B en ...

Logo_rss_entry-141901

Fletcher hotels neemt in één keer vijf hotels van Eden over


Fletcher Hotels koopt vijf hotels van Eden Hotels. Met de overname van deze hotels komen er 350 kamers bij en staat de Fletcher groep op 87 hotels. Voor Eden Hotels is dit de laatste stap naar de nieuwe positionering als Nederlands familiebedrijf met stadshotels. 

Logo_rss_entry-141764

Ribbleton nieuwe naam hotelrestaurant Preston Palace


Het begin vorig jaar geopende hotelrestaurant van Preston Palace in Almelo heet Ribbleton. Voor het bedenken van een passende naam schakelde het hotel haar gasten in met de actie ‘Restaurant zoekt naam’. 

Logo_rss_entry-141788

Hotel The Toren eerste vestiging The Pavillions in Nederland


Boutique hotel The Toren, dat in 2016 door Eric Toren werd verkocht, heeft de transitie naar de collectie The Pavillion afgerond. Onder leiding van general manager Ellen van Wittmarschen gaat het hotel als eerste Nederlandse vestiging van The Pavillion een nieuw hoofdstuk van haar bestaan in. 

Logo_rss_entry-141629

Sociale Hygiëne: overgangsregeling stopt 1 mei 2018


De Landelijke Examencommissie van SVH heeft, in overleg met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), besloten de overgangsregeling die tot 1 mei loopt niet te verlengen. Het betreft een overgangsregeling voor bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne op basis van oude (vak)diploma’s. 

Logo_rss_entry-141701

Hotelschool Den Haag: Geri Bonhof lid Raad van Toezicht


De Hotelschool Den Haag heeft Geri Bonhof benoemd tot nieuw lid van de Raad van Toezicht. 

Logo_rss_entry-141363

Dante de Boer benoemd tot hotelmanager Hotel Monastère Maastricht


Vondel Hotels stelt Dante de Boer aan als hotelmanager van het nog te openen Hotel Monastère Maastricht. Dit nieuwe hotel is de eerste locatie van de Amsterdamse hotelgroep Vondel Hotels buiten de hoofdstad. 

NHG Faillisement in de horeca

Faillisement in de horeca


NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht