NHG Hotel nieuws

Logo_rss_entry-178312

Horeca in actie tegen duurder tijdelijk werk


Ondernemers in onder meer de detailhandel, horeca, recreatie en land- en tuinbouw komen in actie tegen de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) die tijdelijk werk duurder maakt. Ze overhandigen dinsdagmiddag in Den Haag een manifest aan de vaste Kamercommissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid om hun zorgen te uiten. 

Logo_rss_entry-178197

Golden Tulip Weert en Tulip Inn Eindhoven beste van de groep


Louvre Hotels Group heeft de winnaars van de jaarlijkse Hotel of the Year verkiezing bekendgemaakt. Golden Tulip Weert en Tulip Inn Eindhoven Airport mogen zich voor het tweede jaar op rij ‘Hotel of the Year’ noemen, beiden scoorden in de Benelux het hoogst van hun merk. 

Logo_rss_entry-178185

EventHotels bouwt app voor persoonlijke ontwikkeling medewerkers


Event Hotels Nederland introduceert een nieuwe methode om in gesprek te gaan met medewerkers over hun ontwikkeling. Niet langer de jaarlijkse evaluatieformulieren en -gesprekken, maar een eigentijdse methode – met onder meer een app – die naadloos aansluit bij de behoeften van de huidige generatie medewerkers. 

Logo_rss_entry-178212

Top 3 Hotello of the Year 2019 bekend


De drie finalisten die kans maken op de titel Hotello of the Year 2019 zijn bekend: Desiree Dils, Joost Rietveld en Kiona Malinka lieten in de halve finale zes andere kandidaten uit de in totaal 45 genomineerden achter zich. Woensdag 9 januari wordt op het HotelloTOP Year Event de winnaar bekendgemaakt. 

Logo_rss_entry-177832

Hotel Des Indes treedt toe tot The Leading Hotels of the World


Hotel Des Indes is geselecteerd om vanaf 10 december 2018 onderdeel uit te maken van de prestigieuze portfolio van The Leading Hotels of the World. Het vermaarde Haagse hotel komt hiermee in het gezelschap van meer dan 400 bijzondere en exclusieve hotels in 80 landen. 

Logo_rss_entry-177687

'Horeca blijft ook in 2019 groeien'


AMSTERDAM (ANP) - Restaurants, hotels en cafés zullen ook volgend jaar goede zaken doen, maar de horeca groeit naar verwachting minder hard dan dit jaar. Vooral het tekort aan personeel speelt de branche parten, schrijft het Economisch Bureau van ING in een nieuw rapport.

Logo_rss_entry-176899

Datalek hotels Marriott een na grootste ooit


NEW YORK (ANP) - Gegevens van mogelijk een half miljard hotelbezoekers zijn op straat beland. Het betreft gegevens in de periode van 2014 tot september van dit jaar van de hotels die zijn aangesloten bij hotelgigant Marriott International. Volgens persbureau Bloomberg gaat het om het op een na grootste lek van persoonsgegevens ooit.

Logo_rss_entry-176879

Anita Bos tijdelijk manager op Parc Broekhuizen


Anita Bos, voorheen general manager van het Amstel Hotel, wordt tijdelijk de general manager van landgoed Parc Broekhuizen. ‘Natuurlijk had ik al gehoord van Parc Broekhuizen, maar de locatie, de faciliteiten en de inrichting overtroffen mijn verwachtingen.’ 

Logo_rss_entry-176233

Kees Hensen: vierde horecabedrijf wordt B&B in Doetinchem


Kees Hensen, eigenaar van Hotel-Restaurant Villa Ruimzicht in Doetinchem, sterrestaurant De Strandlodge in Winterswijk en mede-eigenaar van Bib Gourmand-restaurant Lev in Doetinchem, opent een vierde bedrijf. Dit wordt een B&B met 7 tot 9 kamers en een winkel met streekproducten. 

Logo_rss_entry-176249

Landal-directeur Thomas Heerkens vertrekt


Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal Green Parks, heeft eerder deze maand zijn vertrek aangekondigd. Hij blijft in functie tot een geschikte opvolger is gevonden als aanvoerder van de bungalowgigant. 

Logo_rss_entry-176247

Staybridge Suites van IHG opent eerste Nederlandse hotel in Den Haag


InterContinental Hotels Group (IHG) waartoe bijvoorbeeld ook het Amstel Hotel behoort, heeft het eerste Staybridge Suites hotel in Nederland geopend. De Nederlandse hofstad Den Haag krijgt de primeur met het Staybridge Suites Den Haag – Parlement. Er zijn 101 suites. 

Logo_rss_entry-175936

Rookruimtes horeca vanaf 1 juli 2022 verboden


KHN heeft vrijdag 23 november het Nationaal Preventie-akkoord getekend. Hierin staat onder meer opgenomen dat rookruimtes in de horeca vanaf 1 juli 2022 worden verboden. KHN had hierop ingezet, zodat horecaondernemers langer de tijd hebben om hun rookruimte uit te faseren. 

Logo_rss_entry-175722

Coworking Hotels: nieuw hotelconcept voor millennials en ‘digital nomads’


Het nieuwe concept van coworking hotels is sterk in opkomst, zo blijkt uit onderzoek van Horwath HTL. In coworking hotels worden de hotelfaciliteiten geïntegreerd met coworking spaces, waar hotelgasten en de lokale bevolking samenkomen om te werken en te ontmoeten. Coworking hotels bieden zo een hybride van werken, slapen en leven die volledig a...

Logo_rss_entry-175520

Restyling Carlton President Hotel voltooid met opening restaurant One24


Met de opening van het nieuwe restaurant One24, de extra vergaderzaal genaamd Glass Room en de gerestylde lobby is de transformatie van Carlton President Hotel aan de Floraweg in Utrecht voltooid 

Normal_kerstpakket

Het ideale kerstpakket voor horecapersoneel


Het horecapersoneel is toch echt wel een slag apart. Open, spontaan, hardwerkend en altijd klaar voor wat gezelligheid. Een team dat je niet zomaar een standaard wijn,- of bier kerstpakketje geeft; de horecamedewerker vraagt toch wel om iets speciaals. Iets dat alle waardering uitspreekt die ze verdienen in deze ontzettend flexibele, en enigszin...

Logo_rss_entry-175435

OM eist celstraf en tonnen hoge boete in zaak rovende butler Huis ter Duin


Tegen een voormalig butler van het chique Noordwijkse hotel Huis ter Duin is dinsdag dertig maanden cel geëist, waarvan twaalf voorwaardelijk. Ook moet hij van het Openbaar Ministerie ruim drie ton schadevergoeding betalen en ook nog eens 465.000 euro aan crimineel verkregen geld terugbetalen aan de Staat. 

NHG Faillisement in de horeca

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht