NHG Cafe nieuws

Logo_rss_entry-124883

Wouter Verkerk bundelt columns in 'Mijn collega komt zo bij u'


De trilogie van Wouter Verkerk is compleet met het boek ‘Mijn collega komt zo bij u…’, Het boek is het derde deel van een trilogie waarvan de eerder verschenen boeken ‘Dit is mijn wijk niet!’ en ‘Is alles naar Wens?’ de eerste twee delen vormen. 

Logo_rss_entry-124875

Nederland blijft populair onder toeristen: aantal Aziaten en Duitsers stijgt


Nederland blijft onverminderd populair onder toeristen. Het aantal bezoekers van over de grens steeg in de eerste acht maanden van het jaar met ruim 13 procent tot 12,4 miljoen, blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek publiceerde. 

Logo_rss_entry-124632

Sishalounge Amsterdam dicht wegens drugs


AMSTERDAM (ANP) - De burgemeester van Amsterdam heeft een shishalounge gesloten, onder meer vanwege de aanwezigheid van drugs. Tijdens de inval vond de politie onder meer cocaïne. Ook werd een geldautomaat met illegale software aangetroffen.

Logo_khn_terras

CBS-rapport 2016 over KHN


Het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) heeft voor KHN een jaarrapport 2016 gemaakt over de omzet en baankenmerken van onze leden. Dit rapport is vandaag gepubliceerd op de site van het CBS.

Logo_rss_entry-124566

Brouwerij Haacht introduceert Super 8 Saison


De Belgische Brouwerij Haacht introduceert op de Horeca Expo 2017 De Super 8 Saison. Een nieuwe rekruut in de Super 8-serie. De Saison is het vierde bier in de reeks. 

Logo_rss_entry-124418

Provinciewinnaars Leukste Voetbalkroeg van Nederland’ bekend


Fox Sport heeft de provinciewinnaars van de Leukste Voetbalkroeg van Nederland bekend gemaakt. Het publiek bracht 11.000 stemmen uit op kroegen waar het volgens de gasten goed voetbal-kijken is. 

Logo_rss_entry-124432

CoffeeConcepts: vierde locatie in Amsterdam


De zusjes Bouland, bekend van CoffeeConcepts, zetten hun verovering van Amsterdam gestaag door met de opening van een vierde locatie. Na de vestigingen in Amsterdam Zuid, de Sandwichbar in het centrum en de shop-in-shop in de Suitsupply store aan de Willemsparkweg zijn ze neergestreken in Amsterdam-West, op Kinkerstraat nummer 380. 

Logo_rss_entry-124068

Vlaamsche Reus met eigen bier in actie voor Duchene-onderzoek


De Burgemeester van Wageningen, Geert van Rumund, zal zondag 26 november om 16.00 uur in Café de Vlaamsche Reus de eerste flessen Stanmen Blond en Stanmen Strongde aanschaffen. Hiermee wordt een aftrap gegeven van de goede doelen actie om met het bier geld op te halen voor Duchenne. 

Logo_rss_entry-124076

Tweede editie Hertog Jan Grand Prestige Dag 25 november


De tweede editie van de Grand Prestige-dag vindt zaterdag 25 november plaats in de brouwerij van Hertog Jan in Arcen. Op deze dag wordt het bestaan van Grand Prestige uitgebreid gevierd en is de brouwerij vrijelijk toegankelijk. Daarnaast zijn de exclusieve Grand Prestige flessen uit 2010 en 2011 te koop. Slechts één dag per jaar zijn deze speci...

Logo_rss_entry-124078

Wijnbar Shiraz met wijnboutique geopend in Amsterdam


Wijnbar Shiraz met aangrenzende wijnboutique is geopende in hartje Amsterdam. Er worden  140 verschillende wijnen geschonken die bij de aangrenzende wijnboutique gekocht kunnen worden om mee naar huis te nemen. 

Logo_rss_entry-124079

Goose Island brengt Black Friday-bier eenmalig naar Amsterdam


De Amerikaanse brouwer Goose Island brengt vrijdag 24 november Bourbon County Brand Stout naar Amsterdam. Het zeldzame bier is een zogenaamde Black Friday-bier en is zeer beperkt verkrijgbaar. 24 november beperkt via bierwinkel De Bierkoning, op tap bij De BeerTemple en via Hopt.nl 

Logo_rss_entry-123933

BrewDog introduceert bier speciaal voor Nederlandse markt


De Schotse onafhankelijke craftbierbrouwer BrewDog introduceert Hello My Name is Lieke. Het eerste limited edition bier, speciaal gebrouwen voor de Nederlandse markt. Lieke is een Double IPA met een vleugje sinaasappel – een knipoog naar de nationale kleur. Het bier is gedoopt tot Lieke na een rondvraag onder de meest toegewijde Nederlandse Brew...

Normal_rss_entry-123535

Center Parcs haalt Heineken uit welkomstgeschenk na klacht


Center Parcs heeft alcoholvrije Heinekenproducten uit het welkomstpakket voor bezoekers gehaald. Een Britse bezoeker had geklaagd dat zijn kinderen van tien en dertien jaar alcoholvrij bier, cider en Amstel Radler in handen kregen.

Normal_rss_entry-123485

'Nederlanders traditionele decembershoppers'


AMSTERDAM (ANP) - Nederlanders struinen tijdens de feestdagen maar wat graag door de winkelstraten op zoek naar sinterklaas- en kerstaankopen. Met name de sfeer op straat is voor consumenten reden om het online winkelen wat meer links te laten liggen. Die hang naar nostalgie is dan vooral weer voor speciaalzaken en traditionele lokale winkels go...

Normal_rss_entry-123320

Ongewenst gedrag raakt 1 op de 6 werknemers


DEN HAAG (ANP) - Een op de zes werknemers in Nederland had vorig jaar te maken met ongewenst gedrag door leidinggevenden of collega's. Zelfs bijna een kwart ervoer dit gedrag, zoals pesten, (seksuele) intimidatie, geweld en discriminatie, door klanten, patiënten, leerlingen of andere externen. Dat blijkt uit een maandag verschenen een enquête va...

Normal_vacature_kok_keuken_leerling

5 tips voor een eigen horecazaak


Veel mensen lopen rond met de droom om een eigen horecazaak te beginnen. En wat is er mooier dan een eigen koffiehoek, broodjeszaak, kroeg of restaurant?Nadeel van een eigen zaak is wel dat er veel bij komt kijken. In het geval van een horecazaak spelen ook zaken als keukenapparatuur en voedselveiligheid een grote rol. Bent u een startende horec...

NHG Faillisement in de horeca

Faillisement in de horeca


NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht