NHG Restaurant nieuws

Logo_rss_entry-156921

Directeur La Place zwaait af


VEGHEL (ANP) - Bart van den Nieuwenhof stapt op als algemeen directeur van restaurantketen La Place. Hij zwaait in september af als manager van het bedrijf, maakt eigenaar Jumbo bekend. Wie hem gaat opvolgen, is nog niet bekend.

Logo_rss_entry-156885

Sterchef Andrew Wong opent restaurant Kym's in Londens The Bloomberg Arcade


Topchef Andrew Wong opent restaurant Kym’s in Londen in september. Het restaurant opent de deuren in The Bloomberg Arcade, waar nog negen andere onafhankelijke restaurants open gaan. 

Logo_rss_entry-156764

Wijn: Pays d’Oc IGP Collectie voor 2018


Peter Klosse en wijnschrijfster Esmee Langereis zaten namens Nederland in het internationale team dat de Pays d’Oc IGP Collection 2018 heeft samengesteld. Ze proefden blind wijnen die in aanmerking kwamen voor de Indication Géographique Protégée en stelden samen met de andere juryleden een lijst op van 19 wijnen. 

Logo_rss_entry-156602

Eethuys de Lind heeft geen last van problemen Oisterwijkse horeca


Verschillende horecazaken in Oisterwijk hebben in korte tijd het loodje gelegd. Voormalig Cafetaria Top 100-winnaar Mark Verwey zegt echter beter te draaien dan ooit. 

Logo_rss_entry-156605

Syrco Bakker schrapt lunches bij Pure C en krijgt nieuwe foodbar Blueness


Syrco Bakker en zijn team schrappen een aantal lunches in sterrestaurant Pure C in Cadzand. Hij gaat alleen op zaterdag en zondag nog lunch serveren en schrapt deze op woensdag, donderdag en vrijdag. Bakker kan hierdoor altijd met dezelfde mensen werken in de keuken; met nog meer focus op kwaliteit en service. Hij wil een stap hoger met Pure C d...

Logo_rss_entry-156301

Sterrenrestaurant Aan de Poel moet deuren voorlopig sluiten na brand


In tweesterrenrestaurant Aan de Poel, het restaurant van chef-kok Stefan van Sprang en maître sommelier Robbert Veuger, heeft een brand gewoed. Het restaurant in Amstelveen is voorlopig gesloten. 

Logo_rss_entry-156265

Strenge controle drinkende jeugd Vierdaagsefeesten


De politie in Nijmegen gaat tijdens de Vierdaagsefeesten streng controleren op drank die minderjarigen meenemen naar het stadscentrum. Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen is helemaal klaar met jeugd die ‘letterlijk en figuurlijk uit de goot gevist moet worden.’ ‘Maar’, zo voegt hij eraan toe: ‘De horeca houdt zich goed aan de regels.’ 

Logo_rss_entry-156269

Niëns Maasbree half jaar na brand weer open en vernieuwd


In september 2017 woedde er brand in de bowling van horecabedrijf Niens in Maasbree. De bowling gaat na een half jaar hard werken op vrijdag 6 juli opnieuw open. Tegelijkertijd met de vernieuwde bowling heropent Niens ook haar café én wordt een compleet nieuw pannenkoekenrestaurant geopend. Tevens presenteert het bedrijf haar nieuwe huisstijl. 

Logo_rss_entry-156277

Geen verplichte consumptie bij hoge nood


ROTTERDAM (ANP) - Wie in de Rotterdamse binnenstad hoognodig naar het toilet moet, kan nu terecht in een aantal cafés, restaurants en hotels zonder de verplichting daar een consumptie te gebruiken.

Logo_rss_entry-156046

'Nederland populairder als vakantieland'


AMSTERDAM (ANP) - Nederland wint aan populariteit als vakantieland. Naar verwachting gaan Nederlanders deze zomer vaker op vakantie in eigen land, terwijl ook meer buitenlandse toeristen dit jaar Nederland aandoen. Dan gaat het vooral om Belgen en Duitsers die naar de Nederlandse kust trekken.

Logo_rss_entry-155971

Visa en Mastercard verliezen mededingingszaak


LONDEN (ANP) - Visa en Mastercard hebben in het Verenigd Koninkrijk een gevoelige nederlaag geleden in een grote mededingingszaak die Britse supermarktketens hadden aangespannen. Mogelijk moeten de bedrijven daardoor miljarden dollars aan schadevergoedingen betalen.

Logo_rss_entry-155138

Happy Tosti opent vestiging in Deventer


Happy Tosti opent op donderdag 28 juni een vestiging in Deventer aan de Lange Bisschopstraat 23. De sociale lunchrestaurantketen gaat Deventer kennis laten maken met haar wilde tosticreaties. 

Logo_bankbiljetten_geld_euro_2016

Vakantie-budget voor 15 dagen 1500 euro


Nederlanders die komende zomervakantie hun koffers inpakken gaan gemiddeld 15 dagen van huis. De helft van de ondervraagden geeft hier niet meer dan 1500 euro aan uit. In 2018 zei de helft van de geënquêteerden nog dat 2000 euro het maximum was wat aan vakantie besteed kon worden. 

Logo_rss_entry-154811

Restaurant La Mangerie Venlo sluit na 39 jaar de deuren


Hans en Gerry Cals eigenaren van restaurant La Mangerie laten weten dat per 4 augustus hun restaurant na 39 jaar gaat sluiten. Het restaurant krijgt al jarenlang aanbevelingen in verschillende culinaire gidsen. 

Logo_rss_entry-154663

Gilles van der Loo opvolger Hiske Versprille bij het Parool


Gilles van der Loo neemt voortaan de culinaire prestaties van Amsterdamse restaurants onder de loep voor het Parool. Hij volgt Hiske Versprille op die naar de Volkskrant verhuist. 

Logo_rss_entry-154694

Data gidspresentaties GaultMillau en Michelin voor 2019


De data voor de gidspresentaties van GaultMillau en Michelin voor 2019 zijn bekend. Op 3 december presenteert GaultMillau haar gids voor 2019. Michelin doet dit op 17 december 2018. 

NHG Faillisement in de horeca

Faillisement in de horeca


NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht