Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner
31 december '14 (16:53)
location_on [xx]km

De Nationale Horecagids wenst u een gelukkig 2015

De Nationale Horecagids wenst iedereen een voorspoedig nieuwjaar!

29 december '14 (16:15)
location_on [xx]km

Stap over van zorgverzekering en win een iPad Air!

Ben je van plan om over te stappen naar een andere verzekering, maar twijfel je toch nog? Laat je dan nu over de streep trekken! Door via de Nationale Horecagids over te stappen vind je niet alleen de beste prijs, maar maak je ook direct kans op een 16GB iPad Air!

16 december '14 (13:40)
location_on [xx]km

De Dijk speelt in HMH

(Novum) - De Dijk geeft op 13 juni een optreden in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dat heeft Mojo Concerts dinsdag bekendgemaakt.

01 augustus '14 (16:00)
location_on [xx]km

Dance Valley doet zonnedansje voor jubileumeditie

(Novum) - De twintigste editie van Dance Valley vindt zaterdag plaats, maar de organisatie van het dancefeest is al dagen aan het dansen. "We hopen natuurlijk op goed weer. We zijn druk bezig met een zonnedansje voor zaterdag", zegt programmeur Gerben Roos lachend tegen Novum Nieuws.

18 april '14 (16:31)
location_on [xx]km

Nationale Horecagids wenst u Vrolijk Pasen!

24 maart '14 (12:20)
location_on [xx]km

Rode Loper Ondernemers Event Amrath Hotel Breda

Uniek B2B event in Breda op 26 & 27 maart bij het Amrath Hotel Breda. Het Rode Loper Ondernemers Event rolt de rode loper uit voor de ondernemers uit Breda. Met ruim 40 exposanten, een diversiteit aan inspirerende gratis te bezoeken lezingen. Toegang is gratis en de bezoeker zal verwend worden met een hapje en drankje. U bent van harte welkom!