NHG Hotel nieuws

Normal_rss_entry-187584

KHN-directeur over plannen toeristenbelasting Amsterdam: genoeg is genoeg!


‘Genoeg is genoeg’, zegt KHN-directeur Dirk Beljaarts over de nieuwe plannen voor meer toeristenbelasting in Amsterdam. ‘Door steeds verdere verhoging prijst de gemeente hotels de markt uit en bemoeit zich zo met hun concurrentiepositie. Daar moet een einde aan komen.’

Normal_rss_entry-187439

Sione Götte general manager Sandton Château De Raay


Sione Götte is gestart als General Manager van Sandton Château De Raay. Hiervoor bekleedde zij dezelfde functie gedurende zes jaar bij het Derlon Hotel in Maastricht.

Normal_rss_entry-187309

The Ascott debuteert in Nederland en opent Citadines Sloterdijk


The Ascott, een van ’s werelds grootste eigenaar-exploitanten van verblijfsaccommodaties, opent in maart 2019 haar eerste Apart’Hotel in Nederland: Citadines Sloterdijk. Amsterdam heeft daarmee nog een tweede première voor de groep: voor het eerst zal Ascott een franchisecontract afsluiten in Europa. Het Nederlandse WIN Hotels Group zal het 48 a...

Normal_rss_entry-187213

Fletcher Hotels koopt drie Golden Tulip-hotels


Fletcher Hotels neemt drie hotels over van Golden Tulip. Daardoor breidt Fletcher uit met drie nieuwe vestigingen in Eindhoven, Kerkrade en Weert.

Normal_rss_entry-186702

Aantal flexwerkers fors toegenomen sinds 2003


Het aantal flexibele werknemers is sinds 2003 met driekwart toegenomen. Dat becijferden het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en onderzoeksinstituut TNO. In totaal waren er vorig jaar ruim 3 miljoen flexwerkers zoals zzp-ers, oproepkrachten en mensen met een nulurencontract.

Normal_rss_entry-186732

Aftrap Dutch Hotel Award 2019: Het succes van morgen


De Dutch Hotel Award 2019 staat op het punt van beginnen. Vanaf vandaag is inschrijven voor de wedstrijd voor hotel managementteams geopend. Het thema van de zestiende editie van de Dutch Hotel Award (DHA) is: het succes van morgen.

Logo_rss_entry-186336

Suite-Appartementen Strandhotel Cadzand-Bad gereed voor gasten


De eerste suite-appartementen in Strandhotel Cadzand-Bad zijn gereed voor gasten. Het concept en de styling van deze kamers werden bedacht door particuliere eigenaren. 

Logo_rss_entry-186007

Aparthotel Cityden The Garden geopend


De nieuwste toevoeging aan de Amsterdamse hotelketen Cityden is geopend: Cityden The Garden. Dit aparthotel bevat 89 luxueuze hotelappartementen die alle gemakken van thuis biedt met de services van een hotel. 

Logo_rss_entry-185519

Steeds meer hotelovernachtingen in Rotterdam


Rotterdam blijft in trek bij toeristen. De stad verwelkomde in 2018 1,3 miljoen hotelgasten, 15 procent meer dan het jaar daarvoor, blijkt uit cijfers van de gemeente. 

Logo_rss_entry-185457

Weer fors meer toeristen naar Rotterdam


ROTTERDAM (ANP) - Rotterdam blijft in trek bij toeristen. De stad verwelkomde in 2018 1,3 miljoen hotelgasten, 15 procent meer dan het jaar daarvoor, blijkt uit cijfers van de gemeente.

Logo_rss_entry-185388

Lieke Weerdenburg (Van der Valk Veghel) is F&B Professional of the Year 2019


Lieke Weerdenburg, f&b manager van Van der Valk Hotel Uden-Veghel, is uitgeroepen tot de F&B Professional of the Year 2019. Ze liet medefinalisten Tim Maathuis (Conservatorium Hotel Amsterdam) en Caroline van den Hoogen (Van der Valk Hoorn) achter zich. 

Logo_rss_entry-184778

Corendon manoeuvreert Boeing 747 naar hoteltuin


Atilay Uslu, eigenaar van Corendon, gaat zijn plan om een Boeing 747 in de tuin van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp te plaatsen, uitvoeren. Het vliegtuig – 150 ton zwaar – wordt in vijf dagen tijd van Schiphol vervoerd naar het hotel. Hiervoor worden speciale bruggen gebouwd, sloten gedempt en gaat het gevaarte de A9 over.  

Logo_rss_entry-184777

American Hotel Amsterdam wordt Hard Rock Hotel


Nederland krijgt haar eerste Hard Rock Hotel. Het American Hotel in Amsterdam verandert per 2020 in het een hotel van de Amerikaanse keten. ‘We ontvangen al jaren muzikanten en artiesten uit de hele wereld, dus het is een logische beslissing.’ 

Logo_rss_entry-184779

Nederlandse gemeenten actiever op het gebied van hotelbeleid


Steeds meer Nederlandse gemeenten zien de waarde van hotelbeleid in, zo blijkt uit onderzoek van VKZ. Anno 2019 is bij 74 procent van de vijftig grootste Nederlandse hotelgemeenten sprake van hotelbeleid. 

Logo_rss_entry-184661

Minder groei internationale toeristen in Nederland in 2018


Nederland heeft in 2018 19,1 miljoen internationale toeristen ontvangen, een groei van 7 procent ten opzichte van 2017. Ten opzichte van de groei in 2017 (+13%) is de groei in 2018 afgenomen. 

Logo_studenten_in_fletcher_hotel

Mbo-studenten nemen Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze over


VELP –  Veertig mbo-studenten van het Astrum College Velp hebben een week lang succesvol Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze overgenomen. De studenten gingen aan het werk in verschillende disciplines binnen het hotel. Dit gebeurde onder begeleiding van vakmensen van Fletcher Hotels en docenten van het Astrum College. Beide partijen zijn trots op ...

NHG Faillisement in de horeca

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht