Nationale Horecagids

NHG Hotel nieuws

Normal_rss_entry-195661

Bomaanslag jaagt gasten uit Zaans hotel


Een explosief dat volgens getuigen rond 02.30 in de nacht van dinsdag op woensdag werd neergelegd bij Hotel Zaandijk in Zaandijk heeft de houten gevel van het pand ontzet. Er vielen geen gewonden, de hotelgasten zijn ondergebracht bij andere hotels in de omgeving.

Normal_rss_entry-195626

EHM maakt hotel en horeca van Arnhemse koepelgevangenis


De Arnhemse Koepelgevangenis wordt omgebouwd tot hotel, horeca en woningen. De vastgoedeigenaren die in 2018 het complex kochten, gaan voor de horeca en het hotel de samenwerking aan met EHM. Het hotel moet eind 2021 open.

Normal_rss_entry-195517

Tour Culinair-organisatie door studenten Hotelschool Maastricht


Voor het eerst in het 38-jarig bestaan van de Tour Culinair zal het Tour Culinair Weekend op 22, 23 en 24 juni georganiseerd worden door drie studenten van de Hotel Management School Maastricht.

Normal_rss_entry-194853

Dit zijn de halve finalisten Dutch Hotel Award 2019


Uit de tien genomineerden die vorige week bekend werden gemaakt, heeft de jury vijf halve finalisten gekozen voor de Dutch Hotel Award 2019. In die halve finale presenteert elk team zich middels een power pitch, waarbij invulling moet worden gegeven aan het thema Het succes van Morgen.

Normal_rss_entry-194879

Hotelier Rem Bastaens krijgt leiding over Beatrix- en Circustheater


Hotelier Rem Bastiaens is benoemd tot Directeur Theaters Stage Entertainment Nederland van Albert Verlinde. Dit betekent dat hij eindverantwoordelijk is voor de eigen theaters van het bedrijf: het Beatrix Theater in Utrecht en het Circustheater in Scheveningen.

Normal_rss_entry-194716

Nieuwe look voor Savoy Hotel Rotterdam na renovatie


Het Savoy Hotel Rotterdam heeft afgelopen maanden een grote renovatie ondergaan en heeft recent de deuren heropend. Het hotel kreeg een retro interieur en sixties design.

Normal_rss_entry-194625

Eerste Leonardo Royal Hotel van Nederland open


In Amsterdam is het eerste Leonardo Royal hotel van Nederland geopend. Het hotel bevindt zich in een nieuw gebouw in het Amstelkwartier en heeft 490 kamers op acht verdiepingen. Ook beschikt het conferentiehotel over 1200 vierkante meter vergaderoppervlakte.

Normal_rss_entry-194273

Guest House Hotel maakt eigen bier van oud brood


Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel maakt in samenwerking met Opener Bier in Dongen een eigen bier dat is gebrouwen met brood dat overblijft van het hotelontbijt: Ketshill’s Special Blond. Het bier is zowel op fles als op tap beschikbaar.

Normal_rss_entry-194070

Dit zijn de 10 genomineerden voor de Dutch Hotel Award 2019


De jury van de Dutch Hotel Award heeft uit de inzendingen voor 2019 de tien genomineerden gekozen die dit jaar kans maken op de award voor hotelmanagementteams. Waar in 2018 veel grote (keten) hotels waren ingeschreven, is het volgens de organisatie van de competitie opvallend dat dit jaar de boutique hotels relatief meer vertegenwoordigd zijn.

Normal_rss_entry-194079

Nieuwe general manager voor Kimpton De Witt hotel Amsterdam


Bart van de Brug is de nieuwe general manager van Kimpton De Witt hotel in Amsterdam. Hij neemt hiermee de functie van Mike Robinson over, die nu general manager van het nog te openen Kimpton hotel in Barcelona is.

Normal_rss_entry-193314

Sneak preview programma Independent Hotel Show


Het programma van de eerste Europese editie van de Independent Hotelshow in de RAI in Amsterdam is rond. Tijdens de show zijn circa 120 gespecialiseerde exposanten aanwezig uit de wereld van onder andere design & decor, techniek, bedden en marketing.

Normal_rss_entry-193165

Waldorf Astoria Amsterdam viert vijfjarig bestaan


Waldorf Astoria Amsterdam opende precies vijf jaar geleden de deuren en viert dat eerste lustrum de hele maand mei met specials en acties in onder meer de verschillende f&b outlets in het luxehotel aan de Herengracht.

Normal_rss_entry-193169

Nieuwbouw studentenhuisvesting Hotel Management School Maastricht van start


Met het slaan van de eerste paal is woensdag 3 april de bouw van 390 nieuwe duurzame woonunits voor eerstejaarsstudenten op de campus van Hotel Management School Maastricht (HMSM) officieel van start gegaan. Met de ontwikkeling van de nieuwe studentenhuisvesting zet HMSM een belangrijke stap om in de toekomst relevant te blijven in het opleiden ...

Normal_rss_entry-192997

Preston Palace start loyaliteitsprogramma voor personeel


Preston Palace in Almelo rolt een loyaliteitsprogramma voor haar werknemers uit. Medewerkers krijgen naast het loon, een kerstpakket, collectiviteitskorting vanaf nu ook een waarderingsprogramma met uiteenlopende activiteiten en extraatjes.

Normal_rss_entry-193009

Nieuwe general manager voor Best Western Gouda


Best Western Plus City Hotel Gouda heeft een nieuwe manager. Hubert-Jan van Catz is per direct aangesteld om leiding te geven over het hotel met 101 kamers in de binnenstad van Gouda.

Normal_rss_entry-192455

Novum Hospitality opent tweede Niu hotel in Nederland


Eind 2019 opent het tweede Niu hotel in de Entrepothaven bij Cruquiuseiland in Amsterdam. Het hotel richt zich op de millennial. De drie torens hebben uitzicht op het water en geven de maritieme sfeer van het hotel goed weer.

NHG Faillisement in de horeca

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht