NHG Catering nieuws

Normal_rss_entry-191415

Quote: eigenaren Action financieren groei biefstukketen Loetje


De onstuimige groei van biefstukketen Loetje wordt gefinancierd door de eigenaren van discountketen Action, dat achterhaalde zakenblad Quote. Van drie vestigingen in 2011 is Loetje inmiddels gegroeid naar 18 en dat moeten er volgens Quote snel meer worden.

Normal_rss_entry-191519

Motorclub brengt eerste asperges naar Restaurant De Zwaan


Gilbert Sweep heeft gisteren de allereerste asperges van het jaar geoogst op zijn bedrijf De Santspuy in Etten-Leur. Deze lagen dezelfde dag nog op het bord bij Restaurant De Zwaan. Motorclub Speedy Gonzales bracht het eerste ‘Ettense witte goud’ naar het restaurant.

Normal_rss_entry-189236

Bezorgen onder andere merknaam nu mogelijk bij Deliveroo


Deliveroo, het online platform voor maaltijden, heeft voor 2019 ambitieuze plannen voor restaurants, bezorgers en consumenten in heel Europa. Deliveroo verbreedt haar restaurant-aanbod, onder meer door zogeheten ‘Virtual Brands’.

Normal_rss_entry-188612

McDonald's doet het goed met ontbijtjes


McDonald's Nederland heeft vorig jaar bijna 5 procent meer gasten over de vloer gekregen. Zij gaven bovendien meer geld uit aan burgers, koffies en ontbijtjes. Vooral met die laatste categorie gaat het de laatste tijd goed, merkt de fastfoodketen.

Normal_rss_entry-188259

La Place in Designer Outlet Roermond wordt volledig vernieuwd


Op vrijdag 1 maart opent La Place de deuren van haar vernieuwde selfservice restaurant en de Express in het Designer Outlet in Roermond. Bezoekers kunnen er dan terecht om te genieten van natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten van La Place.

Normal_rss_entry-188105

Vital4Skool lanceert de ve-GO burger


Vital4Skool lanceerde de ve-GO burger, een vegetarische burger bedacht door leerlingen van St Michael College in Zaandam. De burger volgde uit een wedstrijd van het Technasium, een opleiding met extra focus op onderzoek en ontwerpen.

Normal_rss_entry-187369

Utrecht controleert bezorgdiensten op alcohol


De gemeente Utrecht gaat thuisbezorgers controleren of zij geen alcohol afleveren bij minderjarigen. Naar eigen zeggen is de gemeente Utrecht de eerste die gaat toekijken op de zogeheten NIX18-campagne bij bezorgdiensten.

Normal_rss_entry-186793

Avans Hogeschool zamelt met Eurest en Coca Cola PET-flessen in


Eurest locatie Avans Hogeschool gaat als eerste hogeschool in Nederland petflessen apart inzamelen. Samen met de onderwijsinstelling zet cateraar Eurest in nauwe samenwerking met Coca -Cola European Partners zich in om zwerfafval te verminderen en hergebruik van plastic te stimuleren.

Normal_rss_entry-186768

Kitchen Republic breidt uit met tweede locatie


Food business incubator Kitchen Republic, gevestigd in Amsterdam-West, breidt uit naar een tweede locatie. De culinaire werkplaats biedt een platform voor ambitieuze, startende food entrepreneurs waar zij zowel de productie als de innovatie van producten realiseren.

Normal_rss_entry-186587

Verlies Takeaway loopt terug


Takeaway.com heeft in het afgelopen jaar zijn verlies een stuk verkleind. Het bedrijf achter onder meer maaltijdbezorger Thuisbezorgd zag verder de omzet wederom flink stijgen.

Logo_rss_entry-186029

Maaltijdbezorging Nederland: fooi bij een op de vijf bestellingen


Maaltijdbezorging in Duitsland wordt het vaakst beloond met een fooi. Dit blijkt uit onderzoek van Deliveroo, dat inzicht geeft in de gewoontes rondom het geven van fooi bij maaltijdbezorging. Nederlanders geven bij een op de vijf bestellingen een fooi. 

Logo_rss_entry-185457

Weer fors meer toeristen naar Rotterdam


ROTTERDAM (ANP) - Rotterdam blijft in trek bij toeristen. De stad verwelkomde in 2018 1,3 miljoen hotelgasten, 15 procent meer dan het jaar daarvoor, blijkt uit cijfers van de gemeente.

Logo_rss_entry-184661

Minder groei internationale toeristen in Nederland in 2018


Nederland heeft in 2018 19,1 miljoen internationale toeristen ontvangen, een groei van 7 procent ten opzichte van 2017. Ten opzichte van de groei in 2017 (+13%) is de groei in 2018 afgenomen. 

Logo_fietskoerier_winter_sneeuw_shutterstock

Cafetaria’s vanwege gladheid voorzichtig met maaltijdbezorging


Cafetariahouders zijn deze week extra alert op hun bezorgers. Door de sneeuw en gladheid is het soms onverantwoord om de weg op te gaan. Sommige ondernemers zetten de bezorgapp helemaal uit. Snackkoerier sprak een aantal van hen. 

Logo_rss_entry-184151

Minder valse eurobiljetten in Nederland


AMSTERDAM (ANP) - Het aantal aangetroffen valse eurobiljetten in Nederland is vorig jaar met 10 procent gedaald, tot 38.900. Dat zegt De Nederlandsche Bank (DNB). Ook wereldwijd nam het aantal valse biljetten af.

Logo_rss_entry-184161

Achtste Week van het Nederlandse Bier in aantocht


De achtste editie van de Week van het Nederlandse Bier is in aantocht. Van 16 t/m 26 mei kunnen bierliefhebbers door heel Nederland kennismaken met de verrassende hoeveelheid aan smaken in Nederlands bier, brouwers ontmoeten en deelnemen aan bieractiviteiten als proeverijen en bierdiners. 

NHG Faillisement in de horeca

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht