Nationale Horecagids

NHG Fastfood nieuws

Normal_dunkindonutspopupstore3

Dunkin’ opent pop-up Store in Zoetermeer


Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Zoetermeer. Een langgekoesterde wens om ook Zoetermeerders te voorzien van heerlijke koffie en donuts gaat eindelijk in vervulling. De pop-up Store opent op 28 augustus 2019 om 8.00 uur aan de Westerwaarts en zal een jaar op deze locatie blijven. Hierna wordt een definitieve vestiging geopend o...

Normal_rss_entry-210135

Cel voor man die maaltijdbezorger doodreed


De 22-jarige Thomas H. krijgt negen maanden gevangenisstraf, waarvan een half jaar voorwaardelijk, omdat hij in januari in een winkelstraat in Utrecht een 15-jarige maaltijdbezorger heeft doodgereden. H. moet ook een taakstraf van tachtig uur doen en zijn rijbewijs twee jaar inleveren. Hij moet zich laten behandelen voor zijn softdrugsgebruik.

Normal_rss_entry-210053

Ondernemersvertrouwen doet stapje terug


Het vertrouwen van Nederlandse ondernemers in de economie staat nog steeds onder druk door een tekort aan arbeidskrachten. Dat leidde ertoe dat het ondernemersvertrouwen licht is gedaald aan het begin van het derde kwartaal. Dat blijkt uit de Conjunctuurenquête Nederland van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), het Economisch Instituut ...

Normal_normal_zandstorm__noordzee

Strandtenten en -huisjes IJmuiden aan Zee onbereikbaar na zandstorm


Een grote verrassing voor wie gisteren terugkeerde naar zijn strandhuisje of paviljoen in IJmuiden aan Zee: door de enorme zomerstorm van afgelopen weekend was er meters zand tegen de houten gebouwtjes opgekropen. Er moest flink geschept worden door de eigenaren om hun huisjes en paviljoens weer bereikbaar te maken. Dit melden de NOS en NH Nieuws.

Normal_rss_entry-209247

Beyond Meat maakt 'gehaktballen' voor Subway


Fabrikant van vleesvervangers Beyond Meat gaat alternatieve gehaktballetjes maken voor de Amerikaanse broodjesketen Subway. Het gaat om de grootste deal met een restaurantketen tot nu toe voor het bedrijf achter de gehypete vleesloze Beyond Burger.

Normal_rss_entry-208829

Drukte in Amsterdam voor Canal Parade


De kades langs de route van Canal Parade van de Pride Amsterdam staan stampvol met mensen die niks willen missen van de botenparade. Een bonte stoet van tachtig boten vaart langs met daarop vertegenwoordigers van verschillende organisaties met een'roze' boodschap. Zo is er een boot van het ministerie van OCW, met minister Ingrid van Engelshoven ...

Normal_rss_entry-208962

Decibel Outdoor nog zeker tien jaar lang te zien in Beekse Bergen


Decibel Outdoor wordt nog zeker de komende tien jaar georganiseerd op het festivalterrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Dat heeft de organisatie maandag bekendgemaakt.

Normal_rss_entry-208602

Donutketen Dunkin' boert goed met caffè latte


CANTON (ANP) - Dunkin' Brands heeft goed geboerd met zijn koffiedrankjes. De bezoekers van de donutketen kochten in het afgelopen kwartaal vooral veel caffè latte's. Volgens financieel directeur Kate Jaspon is dat bewijs dat de huidige strategie met focus op premium-drankjes zijn vruchten afwerpt.

Normal_rss_entry-208350

Veel darmbacteriën gevonden in vleeshouderij


Bij bijna 9 op de 10 veehouderijen (86 procent) zijn runderen besmet met de darmbacterie campylobacter. Dat blijkt uit onderzoek van het RIVM en de NVWA bij 196 boerenbedrijven.

Normal_rss_entry-208330

'Delivery Hero heeft geen trek in Just Eat'


Maaltijdbestelbedrijf Delivery Hero ziet geen heil in een overnamestrijd om de Britse branchegenoot Just Eat. Dat zei Delivery Hero-baas Niklas Östberg in een reactie op speculaties over een mogelijke biedingstwist met het Nederlandse Takeaway.com

Normal_rss_entry-208287

Omzet Beyond Meat sterk omhoog


De Amerikaanse maker van vleesvervangers Beyond Meat heeft in het afgelopen kwartaal de omzet sterk zien groeien en verhoogt zijn prognose voor het gehele jaar. Dat meldde Beyond Meat, dat eerder dit jaar naar de beurs in New York ging, in een handelsbericht na het slot op Wall Street.

Normal_rss_entry-208207

Takeaway stijgt, Heineken zakt in AEX


De Amsterdamse aandelenbeurs deed maandag een klein stapje terug. De andere Europese beurzen lieten een gemengd beeld zien. Op het Damrak was maaltijdbestelsite Takeaway in trek na een overnamedeal met zijn Britse branchegenoot Just Eat. Bierbrouwer Heineken, die met tegenvallende cijfers kwam, werd flink lager gezet.

Normal_rss_entry-208210

Takeaway koopt concurrent Just Eat


Het Nederlandse Takeaway.com, moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, koopt een van zijn grote concurrenten. Het bedrijf betaalt 5 miljard pond, ongeveer 5,6 miljard euro, in aandelen voor het Britse Just Eat.

Normal_rss_entry-207951

Hogere verkopen bij McDonald's


De restaurants van McDonald's hebben in het tweede kwartaal meer hamburgers, frietjes en andere producten verkocht. De wereldwijde verkoop in restaurants die minstens dertien maanden zijn geopend, steeg met 6,5 procent. Daarmee voerde de Amerikaanse fastfoodketen al zestien kwartalen op rij de wereldwijde verkoop op.

Normal_rss_entry-208080

Takeaway voert overnamegesprekken met Just Eat


Maaltijdbedrijf Takeaway voert overnamegesprekken met zijn Britse branchegenoot Just Eat. Dat maakte de onderneming in een formele verklaring bekend, waarbij werd aangegeven dat er geen zekerheid is dat het tot een formeel bod komt.

Normal_rss_entry-207863

Famke Louise gezicht laatste FEBO-kledinglijn


Famke Louise heeft de eer om het gezicht te zijn van de allerlaatste kledinglijn van de FEBO. De afsluitende fashioncollectie van de fastfoodketen draait om een dagje strand.

NHG Faillisement in de horeca

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht