NHG Fastfood nieuws

Normal_rss_entry-187739

Verloren groenten krijgen tweede leven op Schiphol


De soepen van De Verspillingsfabriek zijn nu ook op Schiphol Plaza verkrijgbaar. Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek is een gezamenlijk initiatief van HMSHost International, Amsterdam Airport Schiphol en De Verspillingsfabriek

Normal_rss_entry-187314

Dunkin’ Donuts gaat verder als Dunkin’


De koffie- en donutgigant Dunkin’ Donuts verandert haar naam naar Dunkin’. In Nederland wordt – na Amerika – de allereerste Dunkin’ met de nieuwe huisstijl geopend in Almere.

Logo_rss_entry-186029

Maaltijdbezorging Nederland: fooi bij een op de vijf bestellingen


Maaltijdbezorging in Duitsland wordt het vaakst beloond met een fooi. Dit blijkt uit onderzoek van Deliveroo, dat inzicht geeft in de gewoontes rondom het geven van fooi bij maaltijdbezorging. Nederlanders geven bij een op de vijf bestellingen een fooi. 

Logo_rss_entry-185823

New York Pizza wil groeien naar 300 filialen


AMSTELVEEN (ANP) - New York Pizza wil komende jaren flink groeien in Nederland. De pizzaketen, die deze week in Nijverdal zijn tweehonderdste vestiging opent, verwacht in 2022 in zo'n driehonderd filialen pizza's aan de man te brengen.

Logo_rss_entry-185457

Weer fors meer toeristen naar Rotterdam


ROTTERDAM (ANP) - Rotterdam blijft in trek bij toeristen. De stad verwelkomde in 2018 1,3 miljoen hotelgasten, 15 procent meer dan het jaar daarvoor, blijkt uit cijfers van de gemeente.

Logo_rss_entry-185115

Restaurant Kom Eten wordt tijdelijk Kenny’s Smokehouse


Voor de vierde editie van het pop-in restaurant, een pop-up in je eigen zaak, kiest Kom Eten in Hoogmade een nieuwe aanpak. Stond bij Kom burgers Eten en Kom kip Eten het product centraal, nu krijgt de bereidingswijze de hoofdrol. Met een grote smoker op het terras en drie BBQ’s in de keuken, kan chef-kok Kenneth losbranden in Kenny’s Smokehouse. 

Logo_rss_entry-184661

Minder groei internationale toeristen in Nederland in 2018


Nederland heeft in 2018 19,1 miljoen internationale toeristen ontvangen, een groei van 7 procent ten opzichte van 2017. Ten opzichte van de groei in 2017 (+13%) is de groei in 2018 afgenomen. 

Logo_rss_entry-184601

Han Ji introduceert Fastronomy bij Zheng Imperial Bar


High-end Chinees restaurant Zheng in Den Haag introduceert Fastronomy. ‘Eten op niveau maar voor gasten die geen tijd hebben voor een avondvullend programma.’ Gasten kunnen voortaan in de Zheng Imperial Bar flexibel, casual én snel eten. 

Logo_rss_entry-184455

'Aantal fastfoodrestaurants in de lift'


LEIDEN (ANP) - Het aantal fastfoodrestaurants in Nederland zit in de lift. Volgens onderzoek van horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners zijn grote ketens als McDonald's, KFC en Burger King daarbij heer en meester. Alleen in Drenthe en Zeeland is het fastfoodrestaurant minder sterk vertegenwoordigd.

Logo_fietskoerier_winter_sneeuw_shutterstock

Cafetaria’s vanwege gladheid voorzichtig met maaltijdbezorging


Cafetariahouders zijn deze week extra alert op hun bezorgers. Door de sneeuw en gladheid is het soms onverantwoord om de weg op te gaan. Sommige ondernemers zetten de bezorgapp helemaal uit. Snackkoerier sprak een aantal van hen. 

Logo_rss_entry-184151

Minder valse eurobiljetten in Nederland


AMSTERDAM (ANP) - Het aantal aangetroffen valse eurobiljetten in Nederland is vorig jaar met 10 procent gedaald, tot 38.900. Dat zegt De Nederlandsche Bank (DNB). Ook wereldwijd nam het aantal valse biljetten af.

Logo_rss_entry-184158

Inci uit Rotterdam verkozen tot beste bezorgrestaurant van Nederland


Voor het vijfde jaar op een rij kondigt Thuisbezorgd.nl de winnaars aan van de Best Restaurant Awards 2018 verkiezing. Restaurant Inci mag zich dit jaar, dankzij de vele goede beoordelingen, de landelijke winnaar noemen. 

Logo_rss_entry-184168

Gerechten als 3D-holograms op tafel geprojecteerd


De Amsterdamse startup FoodStory introduceert Augmented Reality in de horeca. Menukaarten in restaurants en hotels zijn verleden tijd: met een app kun je gerechten nu als levensechte 3D-holograms op tafel projecteren met je eigen smartphone of tablet. 

Logo_rss_entry-183569

SNCKBR Utrecht wordt Waku Waku


De enige overgebleven vestiging van Snckbr, in Utrecht krijgt de naam Waku Waku. Het blijft een volledig vegan restaurant maar het menu zal vaker wisselen en we richten ons iets minder op snelheid,’ zegt Floris Beukers. ‘We blijven vegan junkfood doen, maar er komt meer bij.’ 

Logo_rss_entry-182519

65 % van de horecaondernemers minderen met zout


KHN onderzocht onder haar leden of horecaondernemers bezig zijn met zoutreductie. Uit de resultaten blijkt dat 65% van de ondernemers één of meer maatregelen neemt om zout te verminderen. 

Logo_rss_entry-181990

Albert Heijn stapt met Allerhande Kookt in bezorging van warme maaltijden


Onder de noemer ‘Allerhande Kookt’ gaat Albert Heijn vanaf 11 januari favoriete Allerhande-maaltijden vers bereiden en bezorgen. In een eigen keuken kookt een professioneel team onder leiding van een chef-kok maaltijden met de vertrouwde Allerhande-signatuur. 

NHG Faillisement in de horeca

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht