Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Evenementen

03 MRT
Gin & jazz

Een keer per maand, op zondagmiddag kan je tijdens de borrel bij Meneer Potter genieten van Gin & Jazz. Dat betekent gin & cocktails voor maar € 7,50 én gezellige jazz deuntjes van Meneer Funkel op de achtergrond. Kom jij gezellig langs? Reserveer jouw tafeltje hier!

apartment Meneer Potter
place Utrecht
Bekijken
04 MRT
Horecabeurs Goes 2024

Dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme.

place Goes
Bekijken
11 MRT
De Dag Van Het Ambacht 2024

AANDACHT VOOR ALLERGENENVRIJ EN VEGAN

place Gorinchem
Bekijken
12 MRT
Independent Hotel Show 2024

Independent Hotel Show Amsterdam is hét jaarlijkse hospitality-evenement dat zich volledig richt op managers van luxe- en boetiekhotels en onafhankelijk denkende hoteliers uit heel Europa. Laat je inspireren door top-designers, toonaangevende technologie en de allerlaatste hospitality-trends.  

place Amsterdam
Bekijken
25 MRT
NOORD-HOLLANDSE HORECABEURS 2024

Twee dagen lang kunnen duizenden bezoekers op de beurs kijken, proeven en ervaren waarmee zij volgens een gemêleerd aanbod van exposanten het komende horecaseizoen het verschil kunnen maken. 

place Alkmaar
Bekijken
04 APR
Amsterdam Coffee Festival

Hét grootste koffiefestival van Amsterdam is terug! 

place Amsterdam
Bekijken
10 APR
Meneer Potters Poppubquiz

Meneer Potters Poppubquiz - ben jij er bij?

apartment Meneer Potter
place Utrecht
Bekijken
23 SEP
Gastvrij Rotterdam 2024

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals in Rotterdam Ahoy. Als hoogstaand gastronomisch platform brengen we de laatste trends, ontwikkelingen en inspiratie naar jou. Op de beursvloer ontdek je een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van 500 deelnemers, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Dat wil je niet missen!

place Rotterdam
Bekijken
30 SEP
VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN 2024

VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN 2024!

place Houten
Bekijken
07 OKT
BBB MAASTRICHT

BBB Maastricht is dé plek waar de horecaprofessional uit Nederland en België aanwezig is. BBB Maastricht is een kwaliteitsbeurs en biedt naast een hoop netwerkmogelijkheden, een bomvol programma met proeverijen, kook battles, en masterclasses aan.

place Maastricht
Bekijken