Interviews

  • Nationale Horecagids
Duits bier maakt oer-Brabantse gezelligheid weer mogelijk bij café De Nachtegaal / Foto: De Nachtegaal
14 april 2023 om 11:44
  • Interviews

Duits bier maakt oer-Brabantse gezelligheid weer mogelijk bij café De Nachtegaal

Het was 1995 toen Anke Wijdeven De Nachtegaal in het Brabantse Uden samen met haar man Johan kocht. “Zonder enige ervaring in de horeca stonden...
Mariëlla Erkens over thee en spijs: ‘Hét alcoholvrije alternatief voor begeleidende dranken’
20 februari 2023 om 13:54
  • Interviews

Mariëlla Erkens over thee en spijs: ‘Hét alcoholvrije alternatief voor begeleidende dranken’

Je wilt geen kater de volgende dag, je moet BOB’en of hebt gewoon geen zin in alcohol. Dan kun je in sommige restaurants geen bijpassend...
De Werf uit Veere is het Beste Leerbedrijf Horeca 2023: ‘Persoonlijke aanpak is essentieel’
27 januari 2023 om 15:29
  • Interviews

De Werf uit Veere is het Beste Leerbedrijf Horeca 2023: ‘Persoonlijke aanpak is essentieel’

“Vroeger waren alle horecazaken leerbedrijven”, vertelt Bart Melis van restaurant De Werf. “Elk restaurant had leermeesters en leerlingen. Nu er een stuk minder personeel is...