Nationale Horecagids

NHG Van onze klanten nieuws

Normal_koffiezetapparaat

3 dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een koffie apparaat


Waar we in vroeger tijden genoegen namen met een kop filter koffie, is koffie drinken in de huidige tijd meer een beleving geworden waar we graag even uitgebreid de tijd voor nemen. Door de vele verschillende koffie apparaten die er tegenwoordig verkrijgbaar zijn, kunnen we op ieder gewenst moment genieten van een andere koffievariatie. De grote...

Normal_koksmes

Zo kies je het koksmes dat bij je past


Als je dagelijks in de keuken staat, weet je vast en zeker wel dat een perfect koksmes goud waard is. Misschien heb je wel eens verschillende messen geprobeerd en ben je tot de ontdekking gekomen dat het ene mes het andere niet is en dat je voorkeur naar precies dat ene mes uit gaat. Dat is heel logisch. Het beste koksmes is namelijk voor iedere...

Normal_bbq

Welke bbq is het meest geschikt voor jou?


Een bbq heeft voor veel mensen een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Dit is zeker het geval voor de mannen onder ons waarbij bbqen toch vaak een oerinstinct naar boven haalt. De grote vraag is in veel gevallen echter welke bbq het meest geschikt voor je is. Aangezien er zeer veel keuzemogelijkheden zijn en de ene bbq de andere niet is, is het ...

Normal_restaurant

4 keer slimme gadgets die jouw horecazaak moet hebben


Wist je dat je je leven een stuk makkelijker kunt maken met slimme gadgets? Niet alleen thuis maar ook in jouw horecazaak. Slimme gadgets en technische snufjes helpen niet alleen om jouw zaak efficiënter te runnen maar in veel gevallen draagt het ook bij aan klanttevredenheid wat vaak weer zorgt voor goede reviews. Dat is natuurlijk precies wat ...

Normal_rode_wijn

Deze rode wijn serveer je in jouw zaak


Misschien zijn we in Nederland nog geen echte wijndrinkers, maar iedere horecazaak die zichzelf serieus neemt, heeft toch minimaal de keuze uit een aantal goede rode en witte wijnen bij de maaltijd. Uiteraard heb je ook een huiswijn en die is wellicht belangrijker dan de andere soorten. Een huiswijn dient beslist geen goedkope ‘slurpwijn’ te zij...

Normal_koelkast

5 dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een horecakoelkast


Wanneer je een bedrijf in de horeca hebt, dan weet je het: bijna niets is zo belangrijk als een goede koelkast. Producten die je je gasten voor gaat zetten, moeten op de juiste manier bewaard worden om deze zo vers mogelijk te houden. Zeker met vlees en vis komt het heel nauw en moet je de temperatuur goed in de gaten houden. Maar waar let je nu...

Normal_personeel

Personeel topfit en gemotiveerd houden; 5 tips


Het zijn bijzondere tijden die de huidige generaties nog niet eerder hebben meegemaakt. Wie had een tijdje geleden kunnen vermoeden dat ons leven zo lang en zo intensief zou beïnvloed worden door een pandemie? Indien jij de verantwoordelijkheid hebt voor werknemers is het nu nog belangrijker dan ooit om die topfit en gemotiveerd te houden. Hiero...

Normal_afbeelding_met_lucht

Food pallets: hygiënisch transport binnen de voedselindustrie


Binnen de voedselindustrie is hygiëne één van de belangrijkste zaken. Hygiëne voorkomt de verspreiding van parasieten en voedselinfecties. Een voedselinfectie ontstaat wanneer een persoon voedselproducten eet of drinkt die geïnfecteerd zijn met bacteriën of virussen. Wat volgt, is een ontsteking van de maag en darmen. Vooral vleesproducten hebbe...

Normal_sushi-g3a1d42b77_1920

Alles over sushi restaurant Amsterdam


Zelfs nu de corona besmettingen weer oplopen, zijn velen van plan om uit eten te gaan. Het zijn vooral jongeren die geen zin hebben om zelf in de keuken hun maaltijden te bereiden. Het is daarom een sterke aanrader om een sushi restaurant Amsterdam te bezoeken nu het nog kan. Sushi restaurants zijn uitstekende plaatsen om nieuwe smaken te ontdek...

Normal_horeca

5 effectieve manieren om gasten te verrassen


Als horecaondernemer kun je je gasten veranderen in enthousiaste fans van je restaurant of hotel door hen op een effectieve manier te verrassen. Niet alleen door altijd te glimlachen en gasten steeds persoonlijk te verwelkomen. Ook via communicatie, persoonlijk contact en weggevertjes kun je hun loyaliteit aanzienlijk verhogen. Dit zijn vijf eff...

Normal_thee

Verse thee of verpakte zakjes?


Het is nog niet zo lang geleden dat we dachten dat thee, thee is en koffie, koffie. Door de opkomst van de grote speciale koffiehuizen en theewinkels weten we inmiddels dat er tussen de verschillende koffies en theeën wel degelijk kwaliteitsverschil zit. In dit blog richten we ons op thee: maak je je het jezelf gemakkelijk door een eenvoudig the...

Normal_horeca_apparatuur

Zo haal je het meeste uit jouw horeca apparatuur


Deze koelapparatuur mag niet ontbreken in je eigen zaakOpen je een nieuw restaurant of knap je een bestaand restaurant op, dan dien je diverse horeca apparatuur aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan koelapparatuur zoals een horeca koelkast. Het aanschaffen van de juiste koelapparatuur draagt bij aan tot hoeverre jouw zaak een succes wordt, want...

Normal_photo-1533646281814-761f53fc5483horeca

Pallets gebruiken als horecaondernemer


Gelukkig worden de deuren weer geopend voor publiek en kan men weer ontspanning vinden in de vele horecagelegenheden die ons land te bieden heeft.De horeca heeft producten die een andere manier hebben van transport dan in andere bedrijfstakken. Vaak heeft horecatransport goederen die gekoeld van A naar B moeten worden gebracht. De opslag van de ...

Normal_thermometer_horeca

Gekalibreerde voedselthermometers voor hygiëne en voedselveiligheid horeca


Met de recente versoepelingen binnen de horeca, waarin restaurants weer onder voorwaarden open mogen, zal sector breed alles weer op gang komen. Een prettige ontwikkeling voor zowel de ondernemers als de liefhebbers van de horeca. Het afgelopen jaar heeft echter duidelijk het belang laten zien van hygiëne en voedselveiligheid, ook binnen de hore...

Normal_bezorgdienst

Maak van jouw bezorgdienst een succes


De coronacrisis heeft het afgelopen jaar veel gevraagd van horecaondernemers. Zo moesten veel horecagelegenheden hun deuren al sluiten tijdens de eerste lockdown vorig jaar, en mochten ze daarna alleen onder bepaalde voorwaarden weer openen. Intussen bevinden we ons alweer maanden in de tweede lockdown, en is uit eten gaan tot op zijn vroegst 6 ...

Normal_kunststof_glas

5 redenen waarom je over moet gaan op kunststof glazen


De overweging tussen het gebruik van glas, plastic of kunststof glazen in de horeca is actueler dan ooit. Veel horecaondernemers zijn deze keuze aan het heroverwegen. Waar glas en plastic in het verleden de vanzelfsprekende keuzes waren, is dit tegenwoordig zeker niet meer het geval. Er zijn immers 5 redenen te benoemen waarom je over moet gaan ...