Nationale Horecagids

NHG Evenementen nieuws

Normal_rss_entry-198318

BBQ interland voor het goede doel


Op zondag 4 augustus vindt een BBQ interland plaats tussen Nederland en België. Zij strijden tegen elkaar, maar voor een gemeenschappelijk doel. Beide teams zetten zich in voor het onderzoek naar genezing van alvleesklierkanker dat door Prof. dr. Casper van Eijck geleid wordt.

Normal_rss_entry-197687

Topkoks geven kijkje achter schermen op Nationale Horecadag


Op de eerste editie van de Nationale Horecadag op 21 mei – omschreven als de grootste open dag voor de horeca – geven ook topkoks Ron Blaauw, Jeroen Robberegt, Harald Hovenkamp en Robert Kranenborg een kijkje achter de schermen.

Normal_rss_entry-197591

Perfect Serve Barshow 2019: 80 merken op 2100m2


De Perfect Serve Barshow vindt dinsdag 21 en woensdag 22 mei voor de zesde keer plaats in Amsterdam en is groter dan ooit. Thuisbartenders, cocktailliefhebbers en professionals komen hier samen voor inspiratie en om kennis op te doen. De twee dagen staan worden gevormd door seminars, tastings en activiteiten.

Normal_rss_entry-186631

Terras Bootcamp 2019: zelf drank maken en personeel trainen


Thee-ambassadeur Kiona Malinka en Sjoerd Bakker van ’t Gerecht in Heerenveen zullen beiden op de Terras Bootcamp 2019 sessies verzorgen. Malinka maakt craftlemonades en vertelt hoe je het maximale haalt uit zelfgemaakte ijsthee. Bakker verklaart het winnen van de Terras Top 100 door dieper in te gaan op het e-learningprogramma dat ’t Gerecht hee...

Logo_rss_entry-186519

The Sugarhill Gang in juni naar Amsterdam


AMSTERDAM - The Sugarhill Gang komt naar Nederland. De hiphopgroep, bekend van de hit Rapper's Delight, staat op 8 juni in de Q-Factory in Amsterdam. Dat heeft het poppodium dinsdag bekendgemaakt. De formatie wordt vergezeld door twee leden van hiphopgroep The Furious Five: Grandmaster Melle Mel en Scorpio.

Normal_alcoholic-champagne

Vijf goedkope champagneflessen als je dit jaar iets gaat vieren


Heb je dit jaar iets te vieren? Staat er een leuk feestje op de planning en wil je dat het liefst zo compleet mogelijk maken? Dan kun je natuurlijk niet zonder een heerlijk flesje champagne of wellicht zelfs meer flessen. Helaas kunnen de kosten dan al snel behoorlijk stijgen en dat is natuurlijk ook weer niet de bedoeling. Gelukkig is dat niet ...

Logo_rss_entry-186003

Glennis Grace geeft extra Whitney-show in Ahoy


ROTTERDAM - Glennis Grace heeft een tweede show van haar Whitney Houston-hommage aangekondigd. Omdat de eerste avond bijna uitverkocht is, staat Grace op zondag 8 september nogmaals in Ahoy Rotterdam met de voorstelling.

Logo_rss_entry-185540

Grote namen bij Kingsland op Koningsdag


AMSTERDAM - Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Lil Kleine en Yellow Claw zijn enkele artiesten die op de zevende editie van Kingsland Festival van de partij zijn. Dit jaar viert het Koningsdagfestival van Nederland op vijf plaatsen de verjaardag van onze koning op zaterdag 27 april. Behalve Amsterdam zijn dat Den Bosch, Groningen, ...

Logo_rss_entry-185531

Terschelling krijgt tegenhanger van ITGWO


AMSTERDAM - Na Vlieland met Into The Great Wide Open, krijgt ook waddeneiland Terschelling met het nieuwe festival eilân een kleinschalig meerdaags muziekevent voor liefhebbers van elektronica en alternatieve pop.

Logo_rss_entry-185522

Laatste optreden Heideroosjes in Paradiso


AMSTERDAM - Nederpunkband Heideroosjes beëindigt de tournee rond het dertigjarig bestaan in Paradiso Amsterdam op zaterdag 21 december.

Logo_rss_entry-185517

Jubilerende Julio Iglesias naar Rotterdam


ROTTERDAM - De Spaanse zanger Julio Iglesias (75) viert dit jaar dat hij precies 50 jaar in het vak zit met een concert in Ahoy Rotterdam op zaterdag 15 juni. Hij staat voor het eerst sinds vijf jaar weer op een Nederlands podium.

Logo_rss_entry-185518

Mariah Carey in juni naar Ziggo Dome


AMSTERDAM - Mariah Carey geeft op 13 juni een concert in de Ziggo Dome. Dat heeft concertorganisator Mojo dinsdag bekendgemaakt. De kaartverkoop voor de show start vrijdagochtend.

Logo_rss_entry-185514

Brad Paisley voor het eerst in Nederland


TILBURG - Brad Paisley, een van de grootste countrysterren van de Verenigde Staten, treedt voor het eerst in zijn carrière op in Nederland. Concertzaal 013 in Tilburg heeft de Amerikaanse zanger weten te strikken voor een concert op 11 oktober dit jaar.

Logo_rss_entry-185457

Weer fors meer toeristen naar Rotterdam


ROTTERDAM (ANP) - Rotterdam blijft in trek bij toeristen. De stad verwelkomde in 2018 1,3 miljoen hotelgasten, 15 procent meer dan het jaar daarvoor, blijkt uit cijfers van de gemeente.

Logo_rss_entry-185381

Nog een extra show Krezip in Ziggo Dome


AMSTERDAM - Krezip geeft op donderdag 24 oktober nog een extra concert in de Ziggo Dome. De kaarten voor de eerste twee optredens in Amsterdam waren vorige week binnen een mum van tijd uitverkocht, waarna maandag bekend werd dat er een derde optreden gepland is.

Logo_rss_entry-185128

Woody Allen met jazzband naar Amsterdam


AMSTERDAM - Woody Allen & The Eddy Davis New Orleans Jazz Band begint zijn Europese tour met een concert in Amsterdam. De beroemde filmmaker is behalve regisseur ook klarinettist en geeft een concert op maandag 24 juni in Carré Amsterdam. Het is voor het eerst in tien jaar dat Allen als muzikant naar Nederland komt voor een optreden.

NHG Faillisement in de horeca

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht