Nationale Horecagids

NHG Evenementen nieuws

Normal_rss_entry-207253

Speciale voetbalboot tijdens Canal Parade


Tijdens de botenparade van Pride Amsterdam volgende week vaart er een speciale voetbalboot mee. Het vaartuig staat in het teken van de speelstad Amsterdam op het EK van 2020, liet de organisatie maandag weten.

Normal_rss_entry-207123

Al gezellig druk op eerste dag Tourcafé


Het is op de eerste dag al meteen lekker druk in het NPO Radio 1 Tourcafé dat zaterdag de deuren opende om wielerliefhebbers de kans te bieden live de uitzendingen van NOS Radio Tour de France bij te wonen. Het Tourcafé in de hal van Beeld en Geluid in Hilversum zit gezellig vol, zegt een woordvoerder van de NPO.

Normal_zwarte_cross__man_in_rolstoel__handjes_in_de_lucht

Zwarte Cross eerste festival met hotel speciaal voor mensen met beperking


HandicapNL en stichting No Restrictions Party Unlimited (NRPU) gaan ervoor zorgen dat mensen met een handicap, net als ieder ander, een festival in zijn volle omvang kunnen beleven. Niet alleen voor een dag, maar het hele weekend. Op Zwarte Cross is daar nu een goed voorbeeld van te zien. Dit meldt HandicapNL.

Normal_rss_entry-206925

Tilburgse Kermis trapt weer af


De Tilburgse Kermis gaat vrijdag weer van start, met ruim tweehonderd attracties en naar verwachting meer dan een miljoen bezoekers. Ook zijn er weer de evenementen als Blauwe Zondag, Roze Maandag, het Tirolerdorp, de braderie en badeendenrace, en het zomercarnaval. Op 28 juli is het feest weer voorbij.

Normal_honigfabriek_nijmegen__foto__roger_veringmeier_

Mogelijk hotel en foodmarkt in voormalige Honig-fabriek aan de Waal


In de voormalige fabriek van levensmiddelenfabrikant Honig aan de Waal in Nijmegen komen mogelijk een hotel met vijftig kamers en een foodmarkt. Dit meldt de Gelderlander.  

Normal_rss_entry-206814

Erwin Olaf gaat koppel trouwen op Milkshake


Het populaire festival Milkshake, dat jaarlijks plaatsvindt op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam, kent dit jaar een primeur. Op zondag 28 juli wordt dit festival volgens de organisatie het eerste ter wereld waar officieel getrouwd kan worden in het bijzijn van een ambtenaar van de burgerlijke stand.

Normal_rss_entry-206704

Vierdaagsefeesten drukker dan ooit


De Vierdaagsefeesten in Nijmegen zijn dinsdagavond door meer mensen dan ooit bezocht. Volgens politie en organisatie waren 215.000 feestvierders in de stad en dat is nooit eerder op de vierde dag van de feesten vertoond. In totaal hebben de feesten sinds zaterdag 835.000 bezoekers getrokken.

Normal_rss_entry-206610

Songfestival in Rotterdam of Maastricht


Alleen Rotterdam en Maastricht zijn nog over in de race om het Eurovisiesongfestival in 2020 te organiseren. Dat laat de NPO weten. Vorige week boden ook Utrecht, Arnhem en Den Bosch een bidboek aan, maar die voorstellen zijn het niet geworden.

Normal_rss_entry-205464

Verlies Oranje gezien op festivals en pleinen


In stadion Parc OL in het Franse Lyon en in Nederlandse huiskamers, café's en op festivals hebben Nederlanders de voetbalsters met 2-0 zien verliezen van wereldkampioen Verenigde Staten. Volgens de KNVB waren er zeker 4500 Nederlanders in het uitverkochte stadion dat plaats biedt aan 60.000 toeschouwers.

Normal_rss_entry-205548

Jamai en Trijntje op Kinderprinsengrachtconcert


Jamai, Trijntje Oosterhuis en The Voice of Holland-zangeres Patricia van Haastrecht staan op 17 augustus op het podium tijdens het Kinderprinsengrachtconcert in Amsterdam. De presentatie van de avond is net als vorig jaar in handen van Buddy Vedder.

Normal_rss_entry-198318

BBQ interland voor het goede doel


Op zondag 4 augustus vindt een BBQ interland plaats tussen Nederland en België. Zij strijden tegen elkaar, maar voor een gemeenschappelijk doel. Beide teams zetten zich in voor het onderzoek naar genezing van alvleesklierkanker dat door Prof. dr. Casper van Eijck geleid wordt.

Normal_rss_entry-197687

Topkoks geven kijkje achter schermen op Nationale Horecadag


Op de eerste editie van de Nationale Horecadag op 21 mei – omschreven als de grootste open dag voor de horeca – geven ook topkoks Ron Blaauw, Jeroen Robberegt, Harald Hovenkamp en Robert Kranenborg een kijkje achter de schermen.

Normal_rss_entry-197591

Perfect Serve Barshow 2019: 80 merken op 2100m2


De Perfect Serve Barshow vindt dinsdag 21 en woensdag 22 mei voor de zesde keer plaats in Amsterdam en is groter dan ooit. Thuisbartenders, cocktailliefhebbers en professionals komen hier samen voor inspiratie en om kennis op te doen. De twee dagen staan worden gevormd door seminars, tastings en activiteiten.

Normal_rss_entry-186631

Terras Bootcamp 2019: zelf drank maken en personeel trainen


Thee-ambassadeur Kiona Malinka en Sjoerd Bakker van ’t Gerecht in Heerenveen zullen beiden op de Terras Bootcamp 2019 sessies verzorgen. Malinka maakt craftlemonades en vertelt hoe je het maximale haalt uit zelfgemaakte ijsthee. Bakker verklaart het winnen van de Terras Top 100 door dieper in te gaan op het e-learningprogramma dat ’t Gerecht hee...

Logo_rss_entry-186519

The Sugarhill Gang in juni naar Amsterdam


AMSTERDAM - The Sugarhill Gang komt naar Nederland. De hiphopgroep, bekend van de hit Rapper's Delight, staat op 8 juni in de Q-Factory in Amsterdam. Dat heeft het poppodium dinsdag bekendgemaakt. De formatie wordt vergezeld door twee leden van hiphopgroep The Furious Five: Grandmaster Melle Mel en Scorpio.

Normal_alcoholic-champagne

Vijf goedkope champagneflessen als je dit jaar iets gaat vieren


Heb je dit jaar iets te vieren? Staat er een leuk feestje op de planning en wil je dat het liefst zo compleet mogelijk maken? Dan kun je natuurlijk niet zonder een heerlijk flesje champagne of wellicht zelfs meer flessen. Helaas kunnen de kosten dan al snel behoorlijk stijgen en dat is natuurlijk ook weer niet de bedoeling. Gelukkig is dat niet ...

NHG Faillisement in de horeca

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht