Koken met Vief voor het goede doel
EIJSDEN - Vivian Lataster, bekend van de Limburgse zender L1, is op donderdag 22 december voor één dag chef de cuisine in viersterrenhotel-restaurant De Maastol te Eijsden. De opbrengst is bestemd voor de stichting "De upside van Down", waarvan Vivian ambassadrice is.
Wat begon als een grap heeft Luc Rinkens (22), jongste horeca ondernemer van Limburg en eigenaar van de Maastol, zomaar opgepakt.
"Een door mij lang gekoesterde wens komt daarmee onverwacht uit: een keer de scepter mogen zwaaien in een gerenommeerde keuken en vervolgens mijn gasten verwennen met een heerlijk menu", vertelt Vivian.
De aanstaande kersverse chefkok vervolgt: "Een avond lang laten Luc en ik, samen met souschef Frans Croonenberg en het twaalf-koppig bekende Limburgse sterren restaurant team, iedereen genieten van mijn favoriete gerechten en wijnen. Natuurlijk vertellen we ook van alles over de gerechten, zodat het een avond onder vrienden wordt."
Goede doel
De opbrengst van Koken met Vief is bestemd voor stichting "De upside van Down".
"Onze zoon Bram heeft het syndroom van Down. Als moeder weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat organisaties zich inzetten voor mensen zoals mijn zoon", aldus Vivian Lataster.
"Hoewel er al veel is gebeurd op het gebied van integratie, kunnen zaken als een betere beeldvorming en acceptatie van mensen als Bram altijd ondersteuning gebruiken. Ik hoop dan ook van harte dat ik die avond velen mag verwelkomen, zodat we samen dit goede doel kunnen steunen."
Klik hier voor meer informatie.
© Nationale Horecagids