Golden Palm Bar Amsterdam

In Amsterdam heeft NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, gelegen aan de Dam, de Golden Palm Bar geopend: een zonovergoten terras in de binnentuin van het beroemde hotel aan de Dam. De compleet gerenoveerde Zomertuin is omgetoverd tot een bar in Tiki-stijl, compleet met Hawaiiaans geïnspireerde cocktails en bites. Dit meldt NH Hotels.

Speciaal voor deze zomerse pop-up heeft James Chaib, World Class’ Nederlands Beste Bartender 2019, samen met zijn team het gehele concept ontwikkeld, van de cocktails tot de decoratie en beleving. De Golden Palm Bar heeft alle lokaal opgelegde voorzorgsmaatregelen genomen om gasten veilig te kunnen ontvangen.
 

Golden Palm Bar

 
De Golden Palm Bar is een zomerse plek waar gasten middenin het centrum van Amsterdam, aan de Dam, kunnen ontspannen en genieten van vernieuwende cocktails en bites. Het cocktailmenu is geïnspireerd door de smaken van een tropische zomer, met cocktails zoals Summer Garden Spritz met tropische thee, Secret Garden Agent van citroen Chardonnay sorbet of een Tutti Fruitti Colada met vers fruit. Ook is er gedacht aan een menu met bijpassende bites, zoals een Hawaiiaanse Poké Bowl of Huli Huli BBQ Chicken met ananaschutney.
 

Golden Palm

 
Voor vaste gasten van het hotel is de naam Golden Palm Bar niet nieuw. “Grand Hotel Krasnapolsky is een historische icoon met een moderne twist. We hebben de oude naam van onze hotelbar in een nieuw jasje gestoken”, aldus Bar Manager James Chaib. De naam van de hotelbar is in 2015 veranderd naar Bar The Tailor, een ode aan het beroep van de oprichter van het hotel: Adolph Krasnapolsky.
 

Talent

 
Het internationale barteam bestaat uit bekende namen in de cocktailwereld. Niet alleen James Chaib werd winnaar van de Nederlandse World Class Cocktail Competitie, dit jaar is bartender Daniele Volpe geplaatst bij de laatste 10 Nederlandse finalisten.
 
De Golden Palm Bar is dagelijks geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Entree via Pijlsteeg, gelegen naast het hotel.
 
Door: Nationale Horecagids