Op 1 juni is het zo ver: dan mogen horecazaken weer gasten ontvangen. Een verhaal met twee kanten. Want enerzijds gelden er nog steeds een aantal belangrijke regels en anderzijds is het de vraag of mensen al bereid zijn om weer met onbekenden samen op één terras of in één café of restaurant te zitten. De angst regeert bij veel mensen nog steeds en het is nog maar de vraag of die angst niet sterker blijkt te zijn dan de behoefte om weer uit te gaan eten of een biertje of wijntje te drinken buiten de deur. Wat kun je als horecagelegenheid doen om de komende tijd toch te verdienen aan klandizie?
Door je notificaties aan te zetten krijg je meteen het laatste nieuws van de Nationale Horecagids. Mis geen nieuws en zet hier je notificaties aan.
Op deze website maken wij gebruik van cookies. Sommige zijn noodzakelijk om de site te laten functioneren, maar er bestaan ook optionele cookies.
Wij willen graag dat onze website goed leesbaar is en optimaal werkt! Hiervoor gebruiken wij cookies. Door gebruik te maken van onze website geef je toestemming voor de aanwezigheid hiervan.
Deze cookies worden gebruikt om statistische gegevens te verzamelen over het gebruik van de website. Analytische cookies houden bijvoorbeeld bij hoe vaak een website wordt bezocht of hoe vaak een artikel wordt gelezen