ALDI Nord gaat samenwerking aan met Trigo

De ALDI Nord Group of Companies gaat een partnerschap aan met technologieleverancier Trigo Vision ltd. Het doel van de samenwerking is om de ontwikkeling van technologische oplossingen en het boodschappen doen voor ALDI-klanten nog makkelijker te maken. Op deze manier proberen ze dat nauw met elkaar te verbinden. Dat meldt ALDI Nord. 

“Om discount succesvol te maken, moeten technologie en business hand in hand gaan”, aldus Sinanudin Omerhodzic, Chief Technology Officer bij ALDI Nord. “De samenwerking bij het filiaal in Utrecht laat zien dat we als experts op ons eigen terrein de juiste waarden delen en dat we samen sneller oplossingen kunnen ontwikkelen die gericht zijn op de voordelen van de klant.”

Kassaloze filiaal in Utrecht 

Met deze samenwerking gaat ook de test van het kassaloze filiaal in Utrecht de volgende fase in. De eerste resultaten van het filiaal zijn er veelbelovend uit.

Testomgeving 

Met het Shop & Go-concept in Utrecht beschikken ALDI Nord en Trigo al over een testomgeving waarin verschillende digitale oplossingen in de praktijk worden getest.

Door: Nationale Horecagids / Femke van Arendonk