Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

BEAT nieuw restaurant Ziggo Dome

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 5 min
location_on [xx]km

AMSTERDAM - De Vermaat Groep heeft op 28 juni 2011 een huurcontract getekend voor het nieuwe publieksrestaurant van de Ziggo Dome in Amsterdam. De Vermaat Groep is in competitie en op basis van een uitgebreid, onderbouwd businessplan gekozen als partij welke het best in staat is invulling te geven aan het restaurant. Het restaurant van maar liefst 1.100 m2 moet straks plaats bieden aan circa 400 gasten en is hiermee een van de grootste restaurants van Amsterdam. De opening zal samenvallen met de opening van de Ziggo Dome begin 2012. De Ziggo Dome zal vanaf dan onderdak bieden aan concerten van grote nationale en internationale artiesten en overige evenementen.

Vermaat ontwikkelde voor deze bijzondere locatie een volledig maatwerkconcept: BEAT. Bij BEAT wordt eerlijk, snel, gezond en bovenal lekker eten gecombineerd met het plezier van een totaalbeleving. Het restaurant ademt de sfeer van de betreffende dag uit. Of het nu gaat om een stevig concert of een familie-evenement. Het restaurant is zo opgebouwd dat het voor ieder evenement, maar ook zakenlunch, diner of party op de betreffende doelgroep aangepast kan worden en daarmee steeds weer de juiste ambiance creëert.

BEAT ligt direct boven de hoofdentree van de Ziggo Dome. Het is ontsloten met een monumentale buitentrap vanaf het plein. Op de eerste etage bevindt zich bovendien een ruim terras. Het restaurant is zeer prominent zichtbaar vanaf het nieuwe viaduct naar de Burgemeester Stramanweg waarover vanaf begin 2012 het grootste deel van het verkeer richting de rijksweg A2 zal rijden.

Danny Damman, directeur commerciële zaken van de Ziggo Dome: "Wij zijn erg gelukkig met de komst van restaurant BEAT. Allereerst sluit de uitstraling van BEAT perfect aan bij de Ziggo Dome. BEAT zal straks onderdeel uitmaken van de totaalbeleving van onze bezoekers. Voorafgaand lekker en betaalbare uit eten in een bijzonder restaurant en vervolgens naar het concert. De ultieme voorbeleving! Daarnaast is Vermaat met haar achtgrond als horeca ondernemer als geen ander in staat om voorafgaand aan evenementen in de Ziggo Dome in korte tijd aan meer dan 1.000 gasten een hoogwaardige beleving te serveren."

© Nationale Horecagids

25 juni '25 ( 8:55)

TNO: Honderdduizenden werknemers last van hitte op werkvloer

Bijna 360.000 werknemers in Nederland ervaren "hittestress" op het werk. Dat is ongeveer 4 procent van de beroepsbevolking, meldt TNO op basis van onderzoek. Koks, politieagenten, bakkers en lassers behoren tot de beroepsgroepen die het meest te lijden hebben onder ernstige hitteklachten.

22 januari '25 (14:19)

Tweehonderd mensen willen graag pannenkoeken bakken op Terschelling

Naar de functie van pannenkoekenbakker op Terschelling hebben ruim tweehonderd mensen uit heel Nederland gesolliciteerd. Eigenaresse Britt van der Wal van Eethuis Hans & Grietje zag de sollicitanten overal vandaan komen. Dat meldt Omroep Friesland.

18 november '24 ( 8:51)

Werknemers in horeca en zorg ervaren het vaakst ongewenst gedrag

Personeel in de zorg en de horeca ervaart het vaakst ongewenst gedrag op de werkvloer, bijvoorbeeld door seksuele aandacht, intimidatie, lichamelijk geweld of pesten. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden, die het heeft uitgevoerd samen met TNO. Vrouwelijke werknemers ervaren vaker ongewenst gedrag dan mannelijke werknemers.

25 oktober '24 (11:48)

Akkoord over nieuwe cao horeca: vooral meer ervaren medewerkers gaan erop vooruit

Werkgevers en vakbonden FNV en CNV hebben een overeenkomst bereikt over een nieuwe cao voor horecamedewerkers. Dat melden branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en FNV. Volgens de afspraken stijgen de lonen van werknemers in de laagste twee salarisschalen de komende twee jaar mee met het minimumloon.

23 oktober '24 ( 6:32)

Minder cafés in Nederland, maar meer restaurants en cateringbedrijven

DEN HAAG (ANP) - Het aantal cafés in Nederland is sinds 2007 met bijna een derde afgenomen. Wel kwamen er een stuk meer restaurants en bedrijven in de eventcatering bij, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van nieuwe cijfers.

09 oktober '24 (10:48)

Nationale Krokettendag

Een van de meest iconische Nederlandse snacks verdient natuurlijk een eigen dag. Daarom is het op 9 oktober Nationale Krokettendag in Nederland. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten kroketten te vinden. Of je nou houdt van een traditionele vleeskroket of een vegetarische variant maakt niet uit. Op 9 oktober eren we de verrukkelijke kroket. 

07 oktober '24 (13:02)

Michelin- en groene sterren uitgereikt aan deze toprestaurants

De Librije in Zwolle is het enige restaurant in Nederland dat drie Michelinsterren mag voeren. Jonnie en Thérèse Boer kregen maandag in Maastricht voor het twintigste jaar de hoogste onderscheiding in het restaurantwezen toegekend. De eerste keer dat de chef-kok van De Librije een ster kreeg was in 1993.

07 oktober '24 ( 6:04)

Welke restaurants krijgen er een Michelin- of groene ster bij?

Op de horecavakbeurs BBB in Maastricht wordt maandag bekendgemaakt welke restaurants een Michelinster (erbij) krijgen. De sterren zijn een erkenning voor chefs die op hoog gastronomisch niveau koken.

05 september '24 (13:00)

Kaas-pizza dag

Pizza is een van de meest geliefde gerechten wereldwijd, en de eenvoud van een kaas-pizza staat centraal in deze culinaire favoriet. Kaas-pizza dag is een dag waarop we de pure, onweerstaanbare smaak van kaas op een knapperige pizzabodem vieren. Deze dag is een must voor elke pizzaliefhebber en biedt een geweldige kans om even stil te staan bij de eenvoud die dit gerecht zo bijzonder maakt.

12 augustus '24 (17:32)

Drukte bij strandtenten en terrassen door mooi weer

DEN HAAG (ANP) - Het is druk in de strandtenten langs de Nederlandse stranden. Brancheorganisatie de Nederlandse Kust Vereniging (NKV) en strandtenten in Vlissingen en Scheveningen zien maandag veel gasten en volle terrassen.