Normal_logo_floor17__logo

Sjoelen with a view: het kan nu bij Leonardo Hotel Rembrandtpark, op 85 meter hoogte. Daar staat een waar sjoelparcours, met een keur aan sjoelbakken: klassieke rechte, maar ook met hoeken en bochten. Een hotspot op grote hoogte voor de ware sjoelliefhebber. Dit meldt Misset Horeca. 

Het dakterras op de bovenste verdieping van het Leonardo Hotel (voorheen het Ramada Apollo Hotel)  in Amsterdam West maakt onderdeel uit van restaurant Floor17. Het is niet voor het eerst dat een bijzondere sport op deze plek alle ruimte krijgt. Eerder viel de eer al ten deel aan curling en rolschaatsen. Nu is het dus de beurt aan sjoelen.  
 

XL Rooftopsjoel-parcours

 
Inmiddels staat er en heel scala aan verschillende XL-sjoelbakken op het terras geïnstalleerd. Iedereen die wil kan hierop oefenen. Daarnaast zullen er ook kampioenschappen worden gehouden. Het XL Rooftopsjoel-parcours blijft staan tot en met 31 januari 2020, en kan iedere doordeweekse dag worden bezocht tussen 12.00 en 17.00 uur, en in het weekend tussen 12.00 en 22.00 uur. Voor meer informatie, zie de website van Floor17. Hier kun je ook een sjoelbaan reserveren.
 
Door: Nationale Recreatiegids