NHG Horeca verlengt samenwerking met voetbalclub NAC Breda tot 2029

De horecacateraar NHG Horeca heeft de overeenkomst met voetbalclub NAC Breda verlengd. Zo blijven zij de catering voor de club verzorgen tot en met het seizoen 2028/2029. NAC meldt dat de deal tot stand is gekomen in samenspraak met adviseur Toon Gerbrands, aandeelhouders en de Raad van Commissarissen. Dat meldt NAC Breda.

De komst van de overeenkomst heeft volgens de voetbalclub iets langer geduurd dan normaal, maar stelt dat er ook grondig onderzoek is gedaan naar de samenwerking tussen de beide partijen. NAC geeft aan dat zij de afgelopen periode onderzoek hebben gedaan naar de horecamogelijkheden en de verkoop van de aandelen van de club. Dit onderzoek heeft uitgewezen dat ‘een betrouwbare en loyale horecapartner de beste optie is voor NAC’.

De eigenaar van NHG Horeca, Ebert Dollevoet, zegt dat hij ‘erg blij is’ met de overeenstemming die is bereikt. “Mijn team en ik kijken ernaar uit om met NAC samen te blijven werken op dezelfde prettige manier als we dat de afgelopen jaren hebben gedaan. We gaan graag de mooie uitdaging aan om ook de komende periode de optimale horecapartner voor NAC te zijn.”

De cateraar is als sinds 2012 partner van de voetbalvereniging. De club bedankt hen voor het geduld durende het onderzoeksproces en geeft aan uit te kijken naar een ‘prettige continuering van de samenwerking’.

Door: Nationale Horecagids