CIRFOOD neemt culinaire dienstverlening voor gemeente Delft op zich

Vanaf het begin van dit jaar wordt CIRFOOD de nieuwe partner voor de horecavoorzieningen van de gemeente Delft. Het wordt de eerste gemeente waar CIRFOOD de horeca voor gaat waarnemen. Dit meldt Foodclicks.

De gemeente Delft heeft in het contract met CIRFOOD vastgesteld dat de cateraar de horecadienstverlening op zich zal nemen in het stadskantoor en het stadhuis in Delft. Zo gaat CIRFOOD alle voorzieningen op het gebied van eten en drinken verzorgen. Delft is tevens geen onbekend terrein voor CIRFOOD. Momenteel verschaffen zij de horeca voor de locaties van TU Delft campus.

Duurzaamheid

Voor het van oorsprong Italiaanse bedrijf zijn duurzaamheid en maatschappelijke verantwoord ondernemen geen onbekende termen. Niet onlogisch, aangezien het bedrijf in eerste instantie een samenwerking was tussen een aantal kleine ondernemers. Die hechtten veel waarde aan begrippen zoals samenwerken, duurzaamheid, stimuleren van de lokale economie en het bieden van eerlijke prijzen. CIRFOOD Nederland en zijn programma omtrent duurzaamheid sluiten goed aan en is recent beloond met Ecovadis Platinum, een erkenning van Ecovadis omtrent duurzaam ondernemen. Het bedrijf is de eerste cateraar die deze erkenning mag ontvangen.

Overeenkomst van vijf jaar

CIRFOOD en de gemeente Delft hebben een overeenkomst met een tijdsduur van vijf jaar. Beide partijen zijn enthousiast over de samenwerking. Zo stelt Fred Hegt, de operationeel directeur van CIRFOOD, dat het de ambities en groeidoelstellingen van het bedrijf bevestigd. Daarnaast wil het bedrijf doorgroeien en ziet dit als een mooie gelegenheid om uit de breiden naar dit nieuwe segment. Hegt kijkt er naar uit om samen te werken met de lokale ondernemers en om hen duurzame catering leveren.

Door: Nationale Horecagids