SVH publiceert kinderboek om horeca te steunen

Door Redactie Nationale Horecagids
1 min
Tijdens de Horecava heeft Dirk Beljaarts, de directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN), het eerste exemplaar van het kinderboek ‘Saffraan en Sjalot’ in ontvangst mogen nemen. Het boek is ontwikkeld door de Stichting Vakbekwaamheid Horeca, met als doel om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met de horeca. Dit meldt de KHN.

Ricardo Eshuis, directeur van de SVH, vroeg zich af op welke manier zij kinderen in contact konden brengen met de horeca. Volgens hem kan beroepskeuzevoorlichting niet vroeg genoeg beginnen. Omdat er geen voorlichting is voor kinderen in het basisonderwijs over werken in de horeca, leek het de stichting een mooi idee om hier een boek over te publiceren. Daar rolde ‘Saffraan en Sjalot’ uit.

De SVH stelt het boek beschikbaar voor horecaondernemers voor 5 euro per stuk. Die kunnen in de zaak verkocht worden voor 15 euro, waardoor de ondernemers er winst uit kunnen halen. Voor meer informatie kan je de website bezoeken.

Door: Nationale Horecagids