Proeven van Groningse culinaire hoogstandjes

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Op 6 en 7 september beleeft Proeven in Groningen zijn zevende editie. Het concept is in al die jaren even simpel als succesvol gebleken: bezoekers kunnen tegen betaling van een of meerdere muntjes proeven van allerlei culinaire hoogstandjes van toprestaurants uit Groningen.

Vanuit heel Groningen en omgeving is er animo voor het uitproberen van culinaire hoogstandjes. Om iedereen te bedienen verzamelen deelnemers uit stad en ommeland zich op het voor- en middenplein van het Harmoniecomplex aan de Oude Kijk in het Jatstraat. Dit intieme plein staat met de vele verschillende kraampjes garant voor een gezellige, knusse sfeer. Ook dit jaar is het Wolthoorn & Co Bierlokaal aanwezig: een autheniek bierlokaal waar u 11 verschillende bieren kunt proeven.

Vorig jaar, bij de zesde editie van het festijn, kwamen ruim 6500 bezoekers af op de onweerstaanbare geuren van Proeven in Groningen. Werkt het weer niet mee? Geen probleem, er zijn volop schuilmogelijkheden onder de gewelven van het Harmoniegebouw, in de tenten en onder de talrijke parasols.

Proeven in Groningen is voor iedereen toegankelijk. Geen entree! Bezoekers kunnen muntjes kopen voor € 1,50 per stuk. U kunt gerechten proeven zo veel als u wilt. De prijs per gerecht varieert van 1 tot en met 3 muntjes.

Openingstijden
6 september: 12:00 - 21:00 uur
7 september: 12:00 - 19:00 uur

© Nationale Horecagids