Dennis Huwaë van Restaurant Daalder start streetfoodconcept

Door Nationale Horecagids
1 min
Bezoekers van het restaurant Daalder (een ster) aan de Postjesweg in Amsterdam kunnen daar vanaf nu ook op het terras neerstrijken voor een nieuw concept: Daalder Streetfood. Dennis Huwaë van Daalders en het keukenteam serveren op een creatieve manier streetfood, meldt Entree Magazine.

Het terras ligt aan het water en is open voor mensen die niet hebben gereserveerd. Gerechten zoals smash burgers en gnocchi staan op de kaart. Maar ook voor een lekker drankje kunnen gasten neerstrijken op het terras.

Restaurant Daalder

In 2016 werd Dennis Huwaë de chef-kok en mede-eigenaar van Daalder. Voorheen was het pand een bruin café. Sinds 2021 heeft de horecazaak in de Jordaan een Michelinster. Maar de ambities van Huwaë zijn groter.

In 2021 verhuisde het restaurant, inclusief ster, naar Het Sieraad aan de Postjesweg. Daar kon Huwaë zijn uitbreidingsplannen voortzetten in het voormalige Edel. Inmiddels heet de locatie in de Jordaan restaurant Daalder Atelier.