Sharon de Miranda is Flevolandse Zakenvouw van het Jaar 2023

Door Nationale Horecagids
4 min
Het netwerk Flevolandse Zakenvrouwen heeft chef-kok Sharon de Miranda de titel Zakenvrouw van het Jaar 2023 overhandigd voor haar werk als manager in inspiratierestaurant Food Forum. De jury geeft aan dat De Miranda met haar passie voor voedsel, Flevoland (inter)nationaal op de kaart zet. Dit meldt de provincie Flevoland. 

Met de ontwikkeling van het Menu voor de Toekomst, dat bestaat uit duurzaam, gezond én heel lekker eten, inspireert Sharon inwoners en ondernemers om te kiezen voor voedsel van dichtbij. ''Wat ben ik blij en trots! Ik voel me enorm gewaardeerd met deze titel. Speciale dank voor mijn Food Forum collega’s en provincie Flevoland. Zonder hen had ik hier vandaag niet gestaan. Samen hebben we het Menu voor de Toekomst ontwikkelt en blijven we verder inspireren en innoveren,'' aldus Sharon.

Inspiratierestaurant van Flevoland

In het inspiratierestaurant ontmoeten foodprofessionals uit de hele voedselketen elkaar om in actie te komen voor de duurzame voedselvoorziening van de toekomst. In een gastvrije en inspirerende omgeving bereidt chef Sharon de Miranda hier het Menu voor de Toekomst, dat als 1e in Nederland het Greendish 2050 Guidelines certificaat heeft ontvangen. Het gebouw van Food Forum maakt op een bijzondere manier het verhaal van Flevoland zichtbaar. De gevel van de bovenverdieping geeft de hoogte van de zeespiegel en de vruchtbare Flevolandse bodem weer. Het gebouw is op een duurzame en innovatieve manier gebouwd. Meer weten? Ga naar www.foodforum.nl.

Food Forum trakteert

Om te vieren dat Sharon heeft gewonnen, nodigt Food Forum in de maand juni iedereen uit voor een feestelijke traktatie in Food Forum. Het inspiratierestaurant is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.