Horecalegioen neemt Hotel Restaurant De Wolfsberg in Groesbeek over

Door Nationale Horecagids
2 min
Hotel Restaurant De Wolfsberg krijgt een nieuwe eigenaar. Het Horecalegioen is verheugd om aan te kondigen dat zij de horecazaak gaan exploiteren. Naast een historische en rijke geschiedenis staat het restaurant bekend om zijn kwalitatief hoogstaande service, ervaringen en de omgeving. Dat meldt de RestaurantKrant.

Selmar de Roo is de nieuwe eigenaar van het hotel-restaurant. De Roo heeft al jarenlange ervaring in de horeca en brengt een frisse energie met zich mee. Voor hem staat gastvrijheid hoog in het vaandel en hij is dan ook vastbesloten om de reputatie van De Wolfsberg te versterken en te verhogen.

Evenementen blijven

Het restaurant staat erom bekend goede evenementen te kunnen organiseren. Dit wil ook het Horecalegioen voortzetten. Ze hebben de plannen om de evenementen vanaf augustus te starten. Mocht het niet lukken om dit voor augustus te realiseren, dan zal de zaak hiermee starten in 2024.

Hotel Restaurant De Wolfsberg

Het hotel in Groesbeek is al tientallen jaren een uitvalsbasis voor gasten die op zoek zijn naar comfort, verfijning en een prachtig landschap. Het hotel-restaurant ligt aan de bosrand en biedt een combinatie van elegantie, verfijning en gastvrijheid.