Restaurant ’t Poffertje in Efteling wordt na 25 jaar verbouwd

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Het nostalgische restaurant ’t Poffertje in de Efteling gaat een nieuw uiterlijk krijgen. Het restaurant staat al sinds 1992 in het pretpark. Sinds 1998 is er niets meer aan het restaurant veranderd. Toen heeft Ton de Ven de voorgevel ontworpen. De onderhoudsbeurt gaat zeven weken duren. Dat meldt Looopings.

Op 17 april zal restaurant ’t Poffertje in de Efteling sluiten voor een onderhoudsbeurt en blijft tot begin juni dicht. De voorgevel van het restaurant is al langere tijd in slechte staat en gaat nu een nieuw uiterlijk krijgen. Er komt nieuwe bekleding op de voorgevel, met bovenop een boeiboord met een tekening van Anton Pieck. Daarnaast wordt tijdens de verbouwing ook de balie in het restaurant aangepast.

Duurzaam poffertjes bakken

Naast het exterieur worden er ook veranderingen aan de binnenkant van het restaurant aangebracht. Het poffertjesrestaurant gaat poffertjes bakken zonder gas, met een elektrische plaat. Die zorgt ook voor een hogere capaciteit. Ten slotte wordt het terras van het restaurant vernieuwd.

Door: Nationale Horecagids