In mei opent Jonathan Zandbergen chef’s table CHEFFD Atelier

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Sterrenchef Jonathan Zandbergen, bekend van Restaurant Merlet in Schoorl, gaat komende mei een nieuw restaurant openen. Het concept is een chef’s table in Japanse stijl. De chef geeft aan dat er ook videostorytelling bij komt kijken, meldt Entree Magazine.

In Japan worden de Sakurafestivals gehouden waarbij stil wordt gestaan bij de schoonheid en de wedergeboorte van het leven. Zandbergen viert dan de opening van zijn nieuwe chef’s table CHEFFD Atelier. De chef-kok liet al eerder weten dat hij van plan was om een chef’s table in Japanse stijl te openen. Zandbergen geeft aan dat hij ‘continue kijkt waar welke kansen liggen’. Zo kwamen zij op het idee om een persoonlijk concept te starten, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van videostorytelling.

In het restaurant gaat alles draaien om een ‘ultieme eetbeleving’. Schoonheid in het ontwerp en presentatie zorgen voor rust bij de gasten en zo kan de focus volledig op het eten worden gelegd. Daarbij gaat storytelling door middel van video’s een grote rol in spelen. Er wordt een tiengangenmenu voor de gasten bereid, met een kookstijl die is geïnspireerd op de Japanse Kaiseki keuken en omakase-stijl.

Door: Nationale Horecagids