BlueBlood en Morritzz maken samen één groot terras aan de Mauritskade in Den Haag

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
De horecazaken BlueBlood en Morritzz in Den Haag gaan een samenwerking aan. Met zijn tweeën openen zij één groot terras, gevestigd aan de Mauritskade. De lente is officieel begonnen en dus kan het voorjaarsterras geopend worden. Dat doen de zaken aanstaande vrijdag 31 maart. Het terras zal iedere laatste vrijdag van de maand open zijn. Deze vrijdag zal een DJ de terrassen feestelijk met elkaar verbinden. Dit meldt de CaféKrant.

Gasten kunnen vanaf vrijdag niet alleen hapjes bestellen uit de Nikkei-keuken van BlueBlood, maar ook Franse fusion gerechten proberen van Morritzz. Dat allemaal op hetzelfde terras. De twee zaken gaan een samenwerking aan, waarmee zij de aftrap van het terrasseizoen symboliseren.

Frank Uphoff, manager van BlueBlood, geeft aan dat zij ‘liever een goede buur dan een verre vriend hebben’. Hij stelt dat Morritzz hier net zo over nadenkt. Het idee van het vergrootte terras ontstond door regelmatige vragen van gasten waarom de twee terrassen niet samengaan. “En met het terrasseizoen in de aantocht, was het idee om één groot terras te openen snel ontstaan”, aldus Uphoff.

Eenjarig bestaan

Daarnaast heeft BlueBlood nog een reden om een feestje te vieren. De horecazaak is op vrijdag 7 april precies een jaar geopend. Zij brachten het Nikkei keukenconcept naar de Mauritskade, een concept dat populariteit wint in onder andere steden als Dubai, Barcelona en London. In dit concept staat de Japanse en Peruaanse keuken centraal.

Door: Nationale Horecagids