Dineren op hoogte: deze zomer opent Restaurant Selva op de 24e etage van hotel nhow

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
In het hotel nhow in de RAI in Amsterdam gaat in de zomer een nieuw restaurant en rooftopbar open. Restaurant Selva gaat zich vestigen op de 24 verdieping van het hotel. Het idee ontstond uit een samenwerking tussen NH Hotel Group en Younique Concepts van onder andere Pesca (Amsterdam en Rotterdam), maar ook De Tulp en Lolo, beide in Amsterdam. Dit meldt Entree Magazine.

Younique Concepts, in samenwerking met NH Hotel Group, kondigde aan dat zij een nieuw project gaan starten: restaurant Selva. Het unieke aan dit restaurant is dat het op de vierentwintigste etage van het hotel komt. Daarom geeft Younique aan dat zij zich erg verheugen op de opening van het restaurant. Daarnaast stelt de onderneming dat zij ook een cocktailbar naast het restaurant willen openen.

900 vierkante meter

Younique geeft aan dat zij ‘een passie hebben voor gastvrijheid’ en dat zij er alles aan willen doen om de gasten een ongeëvenaarde ervaring te bieden. De rooftop is 900 vierkante meter, waar gasten op een terras aan kunnen schuiven. “We kunnen niet wachten om Selva deze zomer te openen en gasten te mogen verwelkomen op deze adembenemende locatie”, aldus Younique.

Door: Nationale Horecagids