Hanneke runt restaurant Bouchon du Centre al 24 jaar helemaal alleen

Door Redactie Nationale Horecagids
1 min
Zeven dagen per week, 12 uur per dag staat restauranthouder Hanneke Schouten in Bouchon du Centre. Ze zegt een boekwerk te kunnen schrijven over waarom ze niet met personeel werkt, maar uiteindelijk komt het erop neer dat medewerkers haar vroeger meer kostten dan dat ze opleverden. Dit meldt NH Nieuws. 

Natuurlijk waren er goede personeelsleden, maar volgens Schouten stonden de meeste meisjes voor de spiegel en hielden ze daarna hun hand op voor een fooi die nooit genoeg was.

Orgaanvlees

Bouchon du Centre in Amsterdam heeft een ‘bouchon Lyonnais’ keuken, waar veel (orgaan)vlees doorheen gaat, zoals rundertong en ossenstaart. Het restaurant is geen plek voor vegetariërs of “angsthazen”. En staat er niets lekkers voor je op het menu? “Dan eet je lekker ergens anders.”

Het restaurant is van woensdag tot en met zaterdag geopend van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Door: Nationale Horecagids / Johanne Levinsky