Restaurant Old Dutch in Rotterdam verwelkomt chef-kok IJsbrant Wilbrenninck

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Restaurant Old Dutch in Rotterdam heeft een nieuwe chef-kok aangenomen. Het gaat om IJsbrant Wilbrenninck. Hij heeft een trackrecord en jarenlange ervaring in de keukens van restaurants. In Old Dutch gaat hij het dan ook het aanbod van het restaurant verbeteren en versterken. Dat meldt de RestaurantKrant.

De bedrijfsleider van Old Dutch, Joseph Amhamdi, geeft aan dat zij blij zijn IJsbrant te mogen verwelkomen in het team. Hij voegt daaraan toe dat zij ernaar uitkijken om de reputatie van het restaurant te versterken met de hulp van Wilbrenninck. Het restaurant met een vermelding in de Michelin Gids is naar zeggen van de bedrijfsleider een klassiek restaurant waar trouw aan traditie hoog in het vaandel staat.

IJsbrant geeft ook aan dat hij verheugd is om bij Old Dutch aan de slag te gaan. Hij stelt dat hij graag een bijdrage wil leveren aan het verbeteren van de onderneming. “We gaan hard aan de slag om een frisse keukenbrigade neer te zetten en het team te versterken.” Hij zegt dat hij de gasten graag wil gaan verrassen met ‘nieuwe smaken en culinaire hoogstandjes.’

Door: Nationale Horecagids