Op 4 maart opent hotel en restaurant De Barones opnieuw haar deuren voor diner

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Er is de afgelopen hard gewerkt aan een nieuwe kaart voor het restaurant in Dalfsen, maar eindelijk is het zover: de deuren van het restaurant openen opnieuw op 4 maart. Het centrale thema van het restaurant is shared dining, zo meldt Dalfsennet.

In november sloten de eigenaren van De Barones de deuren, waarna in december werd aangekondigd dat het hotel en restaurant nieuwe eigenaren kreeg. Sindsdien is er een andere richting gekozen voor het bedrijf. De nieuwe eigenaar houdt het hotel en het restaurant, maar wordt vanuit een andere visie verder ontwikkeld. Zo krijgt de dinerkaart een nieuwe invulling: pannenkoeken verdwijnen en maken plaats voor een menu voor shared dining. Gasten kunnen proeverijen met verschillende gerechtjes kiezen om samen te delen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om à-la-carte te bestellen.

Openingsweekend actie

Om de heropening te vieren heeft De Barones een actie opgezet. Mensen die in het weekend langskomen voor een diner krijgen daar een glaasje prosecco bij van het huis. Voor de mensen die geen alcohol drinken bieden zij ook een alcoholvrije variant.

De afgelopen weken is het restaurant van De Barones al open geweest voor koffie, lunch en borrel. Vanaf morgen komt daar ook het diner bij.

Door: Nationale Horecaigds