The Dylan Amsterdam opent nieuw Chef’s Table concept até

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Op woensdag 1 maart gaat een nieuw concept haar deuren openslaan. The Dylan Amsterdam opent dan até, een Chef’s Table concept waar plaats is voor zes gasten per dag. The Dylan doet dit in samenwerking met chef Filip Hanlo, zo meldt Hospitality Management.

Hanlo is de zoon van een Nederlandse vader en Mexicaanse moeder. Hij groeide op in een familie die actief was in de horeca in de Mexicaanse regio Yucatán. Daar studeerde Filip aan het Institut Bocuse en werkte bij grote restaurants zoals Noma, Chez Panisse, Azure 45 en Le Grand Restaurant.

Kit at 384

Até is te vinden in een verborgen ruimte van The Dylan Amsterdam. Daar zat eerder ‘Kit at 384’, dat een jarenlang succes was. Na zijn tijd in The Dylan opende kit een eigen sushirestaurant op de Wibautstraat, Undercover. Até is een eerbetoon aan de Franse keuken, met Japanse umami en exotische Mexicaanse invloeden. Daar laat Hanlo zijn gasten kennis maken met deze keukens, aan de hand van verhalen en ervaringen die hij heeft opgedaan.

Door: Nationale Horecagids