Restaurant in Den Bosch ingebouwd door carnavalshek

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Het is lastig voor gasten om het restaurant Citrus in de Lange Putstraat in Den Bosch binnen te komen. Pal voor de ingang van het restaurant van ondernemer Paul Hermes is een hek geplaatst voor carnaval. Hermes is er niet blij mee en vraagt zich af hoe mensen naar buiten kunnen gaan in het geval van een noodgeval. Dit meldt DTV Nieuws.

Ondanks dat hem werd verteld dat het hek er op donderdag zou komen te staan, is die afgelopen woensdag al geplaatst. Recht voor de deur van het restaurant staat nu een groot hek met de Oeteldonkse kleuren. De eigenaar geeft aan dat hij deze liever niet voor de deur van zijn zaak heeft staan. Hij stelt dat hij zijn zaak is ingebouwd.

Daarnaast heeft hij van de gemeente gehoord dat er een goede doorgang moet zijn op de stoep van de Lange Putstraat. Hermes stelt dat deze hekken niet bepaald bevorderlijk zijn voor de doorgang. Daar voegt hij aan toe dat carnaval pas op zondag van start gaat.

Netwerkevenement bij buren

Hermes denkt dat een mogelijk reden voor het vroegtijdig plaatsen van het hek het netwerkevenement bij de buren in de Korte Putstraat is. Voor het evenement is een besloten gedeelte. Hermes kan weinig doen aan de situatie. Hij hoopt dat de schade voor zijn zaak beperkt blijft aangezien hij helemaal ingesloten is.

Door: Nationale Horecagids