Gemeente Hoeksche Waard roept inwoners op om mee te denken over horecavisie

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
De gemeente Hoeksche Waard werkt aan een nieuwe horecavisie die richting geeft aan het beleid in de Hoeksche Waard. Daarvoor wil de gemeente graag weten wat de mening is van de inwoners over de horeca. Daarbij stelt de gemeente dat zij het belangrijk vinden dat de wensen en behoeften van de inwoners mee worden genomen. Daarom is er een enquête opgesteld die bewoners kunnen invullen. Mensen kunnen die invullen tot 13 maart, zo meldt de gemeente Hoeksche Waard.

Via deze link kunnen mensen deelnemen aan de enquête over de horeca in de Hoeksche Waard. Onder de deelnemers worden vijf dinerbonnen verloot ter waarde van 50 euro. Die zijn te besteden in de horeca in de Hoeksche Waard.

Inbreng horecaondernemers

Om te kunnen inspelen op ontwikkelingen en een zo aantrekkelijk mogelijk ondernemersklimaat te creëren, werkt de gemeente aan een nieuwe horecavisie. Hierin worden onderdelen als type horeca, terrasbeleid, vergunningverlening, openingstijden en evenementen meegenomen. De gemeente bevraagt daarom de horecaondernemers waar zij denken dat de kansen liggen en wat er nodig is om deze kansen te benutten. De horecavisie helpt in de Hoeksche Waard ontwikkelingen mogelijk te maken waar zowel ondernemers als bewoners behoefte aan hebben.

Door: Nationale Horecagids