Deze bezorger van de Spare Rib Express wordt nu franchisenemer

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Gadal Gumaa begon op zijn 19 als bezorger voor Spare Rib Express. Nu is hij franchisenemer geworden van de vestiging in Nieuwegein. Daar is hij de afgelopen tijd opgeleid en nu is het tijd voor hem om het roer over te nemen. Dit meldt Foodclicks.

Gadal was tijdens zijn studie op zoek naar een bijbaan om wat extra te verdienen. Hij was toentertijd 19 jaar en had net zijn rijbewijs gehaald. Hij kreeg een baan bij de Spare Rib Express, waar hij aan de slag ging als bezorger en keukenmedewerker. “Zo is de bal gaan rollen en kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheden”, zegt hij. Het werd getrokken door de uitstraling en professionaliteit die heerst in het bezorgrestaurant. Toen hij de kans kreeg om als franchisenemer het restaurant over te nemen bedacht hij zich geen moment.

Gadal heeft de afgelopen tijd begeleiding gekregen van een franchise consultant. Op die manier is hij klaargestoomd om de taken van een ondernemer op zich te nemen. Hij zegt zelf dat er voor zijn gevoel niet veel is veranderd. De werkzaamheden zijn voor een groot deel hetzelfde gebleven. “Het was eigenlijk voor mijn vrienden en familie een spannendere stap dan voor mijzelf”, zegt Gadal.

Door: Nationale Horecagids