Auto rijdt in op restaurant in Eindhoven

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Afgelopen nacht is een auto ingereden op het pand van restaurant The Roast Club in de Kleine Berg in Eindhoven. Het voorval speelde zich af rond 3.00 uur in de nacht. De man die uit de auto stapte had volgens de politie een scherp voorwerp in zijn bezit. Dit meldt Studio 040.

De eigenaar van het restaurant, Tom van Brussel, zegt erg geschrokken te zijn van het incident. Direct toen hij hoorde wat er was gebeurd is hij naar het restaurant gegaan. “Het was een heftige nacht”, zegt hij tegen Studio 040. Van Brussel is daarentegen positief. Hij geeft aan dat de schade beperkt is gebleven tot de voorkant van het restaurant. Tom stelt dat dit snel te repareren is.

Dreigementen

Van Brussel denkt dat het misschien een dronken bestuurder is geweest. Die man maakte voordat hij de auto instapte dreigingen naar omwonenden, waarna hij in zijn auto stapte en het restaurant inreed. Volgens een anonieme bron was het scherpe object een hakbijl. De omstander hoorde de man schreeuwen, maar niet de woorden die hij zei.

De bestuurder van de auto is inmiddels aangehouden volgens de eigenaar van het restaurant. De politie bevestigd dit ook en doet op dit moment onderzoek naar het incident. Er is niemand gewond geraakt.

Door: Nationale Horecagids