Efteling zet oud meubilair restaurant Panorama te koop

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Het restaurant in de Efteling Panorama ondergaat een grote renovatie onder leiding van de horecaonderneming Vermaat Groep. Het hele interieur wordt aangepast. Dat betekent dat er iets moet gebeuren met het oude meubilair. Dat heeft de Efteling te koop gezet. Mensen die meubels uit het Efteling-restaurant willen kunnen deze kopen bij de Spullenbank van de Klussen en Diensten Centrale Loon op Zand (KDC). Dit meldt Looopings.

Het is niet de eerste keer dat de Efteling haar oude meubilair te koop zet via KDC. Zij deden dit eerder met de meubels uit het oude Efteling Hotel. Die zijn toen overgedragen aan de Spullenbank en daar aangeboden aan geïnteresseerden.

De KDC heeft twee zeecontainers met spullen geïnventariseerd. Onder het aanbod vallen onder andere 160 stoelen met verschillende soorten tafel en hoge stoelen en banken met bijpassende tafels. Tijdens de verkoop kregen verenigingen in de buurt voorrang, maar nu kan ook het publiek meubilair uit Panorama kopen.

Opbrengsten naar goed doel

Wanneer men belangstelling heeft voor artikelen dan kun je je melden bij KDC. Dit kan via het e-mailadres info@kdc-loz.nl of via het telefoonnummer 0416-531573. Zoals het geval was bij de spullen uit het Efteling Hotel, verwacht het bestuur dat de artikelen snel verkocht worden. Alle opbrengsten van de verkoop gaan naar een goed doel.

Door: Nationale Horecagids