Restaurant Beeckestijn uit Velsen wint Nederlandse Horecaprijs beste restaurant

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Vorige week zijn de Nederlandse Horecaprijzen uitgedeeld. Daar heeft de vakjury restaurant/brasserie Beeckestijn in Velsen uitgeroepen tot het beste restaurant van het jaar 2022. De eigenaren geven aan dat zij zich vereerd voelen deze prijs te mogen ontvangen en zien het als een compliment voor het team. Het versterkt ook de motivatie voor de eigenaren om nóg harder te gaan werken en de gasten de beste beleving en ervaring te bieden. Dit meldt de Restaurant Krant.

Beeckestijn werd tijdens de gemeentelijke verkiezingen met stipt eerste en scoorde hoog in de provinciale ranglijst. Na een eigen onderzoek van de vakjury zijn zij tot de conclusie gekomen dat het restaurant de beste van het land is. Die titel ontvingen de eigenaren tijdens de prijsuitreiking, gehouden in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Het is een jaar geleden dat het restaurant begon met het serveren van meergangendiners waar mensen de wijnen van hun sommelier bij konden drinken. Het restaurant geeft aan dat zij het enorm waarderen dat hun werk op deze manier wordt erkend. Ze stellen dat zij zich hierdoor nog gemotiveerder voelen om de waardering van hun gasten vast te houden. Daarnaast bedanken zij de stemmers voor de publieksprijs en hun vaste gasten.  

Door: Nationale Horecagids