Nieuw Gezicht Werelds In-Side Lunchroom & Catering

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min

MIDDELHARNIS - In Goeree-Overflakkee is er een gezellige lunchroom gevestigd inpandig bij Tieleman Keukens aan de Korendreef 15 te Middelharnis. De lunchroom is een uitgelezen plek om even te ontvluchten aan de sleur van alle dag en gezamenlijk te genieten van een lekkere lunch en/of een vers kopje koffie. De inrichting is sfeervol en als het mooi weer is kunt u zelfs lekker buiten zitten in de gezellige binnentuin.

De lunchroom is ook toegankelijk voor iedereen en is inmiddels uitgegroeid tot een lokale ontmoetingsplaats voor zakenrelaties, vrienden/vriendinnen, (personeels)verenigingen, eigenlijk voor alle inwoners van Goeree-Overflakkee en omstreken.

Nieuw gezicht
Vanaf heden krijgt de lunchroom een nieuw gezicht, naam en logo. De nieuwe naam is Werelds In-Side. De menukaart zal gewijzigd worden en verrassend zijn met dagverse producten, uiteraard alleen ten goede van de prijs en de kwaliteit. Michel en Lisette Landzaad hebben naar alle tevredenheid de lunchroom gerund, een nieuwe Michel, Michel Schreuders zal nu het roer, samen met zijn vrouw Miranda, overnemen.

Ook de catering tak zal worden voort gezet en uitgebreid. Werelds In-Side staat Michel Schreuders bij Werelds In-Side ook voor u klaar met betrekking tot catering, (bedrijfs)feesten en evenementen. Kom gezellig langs om de nieuwe menukaart te proeven.

© Nationale Horecagids

Foto: Illuster