Deze vier nieuwe horecazaken openen binnenkort in Rotterdam

Door Redactie Nationale Horecagids
4 min
Zin om nieuwe horecazaken in Rotterdam uit te proberen? Deze ondernemingen openen binnenkort de deuren. Dit meldt Indebuurt Rotterdam.

Natuurlijke wijnbar

In Rotterdam-West opent Rutger van de Pol in oktober een natuurlijke wijnbar in een historisch hoekpand. De kans is groot dat je al eens een wijntje van hem hebt gedronken. Zijn ‘Bar Cult’ verscheen de afgelopen jaren al op meerdere plekken in de stad, zoals bij Weelde, Lux en Kaapse Maria. Maar nu is het tijd voor een vaste stek voor Cult, aan de Oostkousdijk, waar je kunt genieten van échte natuurwijn.

The Next Big Thing

Al een aantal weken lang wordt er flink geklust aan de Coolsingel. Op hekken en raambiljetten bij het pand tegenover het Stadhuis staat groot ‘The Next Big Thing’. Er komt een gigantische horecazaak met een sterrenchef uit New York. Herman Hell, bekend van het Zalmhuis, NRC, Sijf en Van Zanten, komt hier met zijn allernieuwste zaak van maar liefst 910 vierkante meter.

De Gele Kanarie

Fan van het terras van De Gele Kanarie, maar kun je geen plek vinden? Geen probleem. Het streven is dat in november een nieuwe vestiging opent op de Binnenrotte, namelijk De Gele Kanarie Café.

De Bonte Koe

Zin in chocolade? Binnenkort breidt het populaire bedrijf De Bonte Koe uit met een nieuwe vestiging in Kralingen. Dit wordt de tweede zaak van de populaire chocoladewinkel. De tweede vestiging komt aan de Lusthofstraat in een historisch pand uit 1906. De bedoeling is dat ze op 7 oktober openen.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer