In Apeldoorn kun je bij deze horecazaken voor minder dan 15 euro eten

Door Redactie Nationale Horecagids
5 min
Het leven wordt steeds duurder, waardoor de deur uit gaan om lekker buitenshuis te eten steeds moeilijker wordt. In Apeldoorn kun je bij deze restaurants voor minder dan 15 euro per persoon eten. Dit meldt Indebuurt Apeldoorn.

Finnegan’s Irish Pub

Aan de Hoofdstraat op nummer 176 is deze zaak te vinden. Hier eet je een burger met patat en een salade voor 10,70 euro. Meer zin in iets gezonders? Dan kun je voor een maaltijdsalade gaan voor 12,80 euro. De Shepherd’s Pie (Ierse ovenschotel) en de vegetarische strudel, twee hoofdgerechten, zijn overigens 14 euro per gerecht.

Het Nieuws van Apeldoorn

De daghap bij deze zaak kost 12,50 euro. Voor een runderburger met patat en een salade betaal je bij deze horecaonderneming 14,50 euro. Zin in iets Grieks? Dan is er ook een Griekse salade te bestellen. De echte carpaccio liefhebbers kunnen gaan voor een rundercarpaccio salade. De twee laatst genoemde gerechten kosten 14,50 per stuk. Het Nieuws van Apeldoorn zit aan Leienplein 12.

Le Baffon

Bij deze horecazaak kun je ook een lekkere maaltijd scoren voor minder dan 15 euro. Zo kun je kiezen uit een duo van saté en schnitzel of een carpaccio maaltijdsalade. Beide zijn 14,95 euro per gerecht. Le Baffon zit aan de Hoofdstraat 198.

Schenkers

Zin in een lekkere burger? Bij Schenkers is de keuze reuze. Zo kun je kiezen uit een runder-, kip- of bietenburger. Vervolgens zijn er twee variaties voor 14 euro per stuk. Namelijk de griekse burger met feta en tzatziki of de burger met augurk en huisgemaakte barbecuesaus. Schenkers zit aan de Van Kinsbergenstraat 8.

Alfred Kookt

Aan de Kapelstraat 2 kun je een geroosterde kip of porc belly uit de rotisserie voor 12,90 euro krijgen. Een lamsragout met groente, salade en patat kost hier 13,90 euro. Iedere donderdag serveert Alfred een wisselend menu voor 9,80. Meer zin in iets simpelers? Een grote kom soep kost 7,90 euro.

Guusje Apeldoorn

Aan de Hoofdstraat 104 kun je drie gerechten onder de 15 euro krijgen. De gepofte zoete aardappel kost namelijk 12 euro, de aubergineburger 13,50 en de runderburger 15 euro.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer