Afhaalrestaurant Den Helder overvallen, politie op zoek naar daders

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Maandagavond rond 20.00 uur is afhaalrestaurant China Snack aan de Nieuwstraat in Den Helder overvallen. Twee onbekende mannen kwamen het restaurant binnen en bedreigden het aanwezig personeel met een wapen. Na de overval ging het tweetal er vandoor. Dit meldt de politie. 

 De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben van de overval, of de vlucht van de overvallers. Op dit moment is nog niet bekend of er iets is buitgemaakt.

Signalement

Van de twee overvallers is een signalement bekend. De eerste dader is een man met een lichte huidskleur en smal postuur van ongeveer 18 jaar oud. Hij droeg maandagavond een zwarte jas met een zwarte capuchon over zijn hoofd, een zwarte broek en witte ‘oortjes’ voor muziek.

Dader nummer twee is ook een man met een lichte huidskleur. Hij had mogelijk een bivakmuts op en een grijsachtige Nike-tech jas.

De politie roept getuigen op om contact op te nemen met de recherche in Den Helder via 0999-8844 of het tipformulier op de website. Anoniem melding doen is altijd mogelijk via het telefoonnummer 0800-7000 van Meld Misdaad Anoniem.

Door: Nationale Horecagids