SLIM-subsidie kan vanaf 1 januari worden aangevraagd door horecabedrijven

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Vanaf volgende week woensdag is het mogelijk dat samenwerkingsverbanden van twee of meer mkb-ondernemingen en grote bedrijven in diverse sectoren, waaronder de horeca, een subsidie aanvragen. Het gaat om de SLIM-subsidie. Dit meldt Agriholland.

Met de SLIM-subsidie kunnen ondernemers ontwikkelen en leren stimuleren op de werkvloer. Samenwerkingsverbanden met bedrijven uit de sectoren horeca, recreatie en landbouw kunnen het aanvragen.

Aanvraag

Ondernemers kunnen de subsidie aanvragen om bijvoorbeeld een werkervaringsplek te kunnen aanbieden. Ook kunnen zij loopbaan- en ontwikkeladviezen voor het personeel krijgen. Daarnaast is het ook mogelijk dat zij hun onderneming doorgelicht krijgen, zodat de scholingsbehoefte duidelijker wordt gemaakt. Tot slot kan het personeel ook met de subsidie worden aangemoedigd om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Aanmelden

De SLIM-subsidie kan van 1 juni tot en met 29 juli worden aangevraagd. Vanaf 1 september kunnen ook individuele mkb-ondernemingen zich ervoor aanmelden. Voor meer informatie klik hier.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer