WILDLANDS stapt over op QR-code en serveerrobot

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen bedient in een van de restaurants de bezoekers met een robot. Deze A.I.S.A. brengt de bestellingen rond. Geen enkel ander dierenpark heeft dit, waardoor WILDLANDS een primeur heeft. Dit meldt Westerwolde Actueel.

De afkorting A.I.S.A. komt van Artificial Intelligence Serving Assistent. De bedoeling is dat deze robot het huidige personeel ondersteunt, maar niet vervangt. Bezoekers die zich willen laten bedienen door de aanwinst van WILDLANDS kunnen in Momma’s Restaurant, de eetgelegenheid in Serenga, een bestelling plaatsen door middel van een QR-code. Na het plaatsen van de bestelling zal deze worden bereid in de keuken. Zodra het eten klaar is, komt de robot langs om het naar de klanten te kunnen brengen.

Aanvulling

Richard Dekkers, manager Horeca en Retail in WILDLANDS, geeft aan dat het park bekend staat om hun avontuurlijke karakter. De A.I.S.A. is een mooie aanvulling en zorgt voor een extra beleving. Omdat de robot elektrisch rijdt, is het ook nog duurzaam, aldus Dekkers.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer