Rotterdamse horecaliefhebbers kunnen vanaf zaterdag een app gebruiken

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Zaterdag lanceert Nocto een horeca-app in Rotterdam. Via het platform kunnen consumenten restaurants, evenementen en cafés vinden. Nocto is ontworpen om als social media platform te dienen, zodat horecazaken, consumenten en evenementen met elkaar worden verbonden. Dit meldt De Cafékrant.

Via de app kunnen consumenten antwoorden vinden op veelgestelde vragen, zoals ‘waar is het op dit moment gezellig?’ en ‘wat gaan we doen vandaag?’. Ook is het mogelijk voor consumenten om hun ervaringen op de locaties te delen door middel van foto’s en video’s. De content is binnen tien kilometer zichtbaar.

Beloning

Consumenten worden beloond voor het plaatsen van hun ervaringen door middel van de digitale token Noc. Deze kan besteed worden aan deals van horecazaken. Bij tien Nocs kunnen bijvoorbeeld twee burgers voor de prijs van één worden gehaald bij Hollywood Event Center.

Lanceringsfeest

Aanstaande zaterdag is er een lanceringsfeest van Nocto bij De Maaskantine in Rotterdam. Het feest is van 14:00 tot 23:00 uur en iedereen is welkom.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer