Restaurant Jimm's in Gieten wordt verkocht, eigenaren willen rust

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
In Gieten wordt restaurant Jimm’s verkocht. De zaak heette voorheen Restaurant en Zalencentrum Gieten. De eigenaren willen meer rust in hun leven. Dit meldt RTV Drenthe.

Twintig jaar geleden begonnen Martin en Joke Hoekstra hun eigen onderneming. Door de naam ‘Restaurant en Zalencentrum Gieten’ wist de omgeving precies waarvoor ze terecht konden bij de zaak, maar na een bepaalde tijd werden ze steeds vaker ‘het zalencentrum’ genoemd. Dit wilden de eigenaren liever niet, waarna zij de naam van de onderneming veranderden in Jimm’s. De naam bestaat uit de voorletters van de eigenaren en hun twee kinderen.

Toen het bedrijf de verkoop in ging, gingen er geruchten rond dat de zaak door het coronavirus niet meer goed zou lopen. De verkoop kwam immers onverwacht, want er is net een nieuwe eetzaal bijgekomen. Toch is dat niet de reden dat Martin en Joke willen stoppen met hun werk.

Meer rust

De eigenaren willen namelijk meer rust in hun leven. Het zal nog een tijd duren voordat het pand wordt verkocht. Martin en Joke willen die tijd gebruiken om na te denken over de toekomst. Dat het misschien nog vijf jaar duurt voordat zij met hun werk kunnen stoppen, maakt hen niet uit. Zij vinden het werk nog erg leuk en willen niet per se direct weg.

Door: Nationale Horecagids