Restaurant ‘t Noorden uit het oosterse Aalten is ‘Leukste horecateam van NL’

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Afgelopen vrijdag is bekend gemaakt dat familierestaurant ‘t Noorden in Aalten de verkiezing van ‘Leukste Horecateam van Nederland 2021’ heeft gewonnen. De prijs werd uitgereikt tijdens de Week van de horeca, waar de verkiezing onderdeel van uitmaakt. Naast de eretitel kreeg het restaurant een waardecheque van 1000 euro voor een teamuitje. Het restaurant viel volgens de jury op door de betrokkenheid en aandacht voor elkaar. Dit meldt Misset Horeca.

Juryleden Patrick Treichl en Milo Berlijn hebben samen met studenten van het Zadkine en Albede College Rotterdam de winnaar gekozen. Ze laten weten dat het bedrijf veel aandacht heeft voor het gehele team. Zo wordt er tijd besteed aan training en ontwikkeling, maar ook aan de werksfeer. Daarnaast had het bedrijf een inzending gemaakt waarin de teamspirit goed naar voren komt. Bekijk de inzending hieronder.

Er waren meer dan zestig inzendingen voor het 'Leukste horecateam van Nederland'. Hieruit zijn de volgende zes finalisten gekozen: Brownies and Downie (Almere-Buiten), Calshof, SOIF, Villa Ockenburgh en Westcords Hotels & Resorts. 
 
Door: Nationale Horecagids